Redactia.ro
Home » Monden » Mădălin Ionescu, copleșit de durere! Tatăl său a murit: ”Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam”

Mădălin Ionescu, copleșit de durere! Tatăl său a murit: ”Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam”

GALERIE FOTO (2)

Mădălin Ionescu este în doliu! Tatăl său s-a stins din viață, în acest weekend. Prezentatorul a scris cuvinte emoționante, pe rețelele de socializare, la adresa părintelui lui.

Mădălin Ionescu, copleșit de durere! Tatăl său a murit: ”Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam”

Tatăl lui Mădălin Ionescu a murit, în acest weekend. Copleșit de durere, prezentatorul a dat vestea și pe pagina sa de facebook, unde și-a lăudat părintele în cele mai frumoase cuvinte. De asemenea, a dezvăluit că tatăl lui a avut și o contribuție importantă pentru țară, care nu este cunoscută. Mădălin Ionescu și-a mai îndemnat fanii să-și aprecieze părinții.

Foto: Tatăl lui Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu a mai dezvăluit că tatăl său s-a stins în brațele sale și ale mamei lui. “Tata s-a stins la cinci minute după ce, văzându-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu să-i curme suferința sau să-l întărească decisiv. A fost cel mai bun tată, realmente! Ne-a iubit pe toți frații cu o dragoste desăvârșită. Pot să spun despre el că nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt … îl cunosc toți cei care au interacționat cu el. Un om cu o vocație umanistă puternică și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o până la final, chiar și în fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat în ultimii ani”, a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de facebook, potrivit unica.ro

Tatăl lui Mădălin Ionescu, erou necunoscut

Mădălin Ionescu a mărturisit și că tatăl său a fost ctitorul mai multor hidrocentrale din țară, dar că nu s-a lăudat niciodată pentru faptele sale.Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam”, a subliniat prezentatorul.

”Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele românești. Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a lăudat niciodată cu meritele lui. Și-a făcut cu ardoare datoria față de țară, fără să ceară aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ în urma lui și cred că acest fapt e un privilegiu al destinului”, a mai precizat Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu: ”Iubiți-vă părinții! Mult! În fiecare clipă”

Spre finalul mesajului său, Mădălin Ionescu și-a îndemnat fanii și nu numai,să-și iubească părinții ”în fiecare clipă”, căci pierderea lor este imensă.

”Înaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât să vă rog: iubiți-vă părinții! Mult! În fiecare clipă. Nu pregetați să faceți gesturi frumoase pentru ei. Când se duc… golul lăsat e uriaș. Regretele de asemenea. Părinți, iubiți-vă copiii! Energia familiei e vindecătoare și unică!”, a mai scris Mădălin Ionescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu mai bine de un an, Mădălin Ionescu a vorbit despre problemele de sănătate ale tatălui său. Acesta avea pneumonie și suferise și un atac cerebral. „De atunci, tata nu mai e la fel. De ce vă spun că nu mi-e teamă de COVID-19? Pentru cu în urmă cu un an și jumătate, tatăl meu a răcit. A făcut o răceală destul de serioasă, puternică, românească, autentică! A contactat unul dintre virușii clasici, de pe aici de la noi, din spațiul mioritic. A dat în pneumonie și apoi a făcut accident cerebral. De atunci, tatăl meu nu mai este la fel cum era”, spunea Mădălin Ionescu, pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: