Redactia.ro
Home » Monden » Mădălina Ghenea, adevărul despre bărbatul cu care s-a distrat pe iaht, în Portofino: ”Nu avem nimic de ascuns”

Mădălina Ghenea, adevărul despre bărbatul cu care s-a distrat pe iaht, în Portofino: ”Nu avem nimic de ascuns”

Mădălina Ghenea pune capăt zvonurilor, după ce a fost surprinsă alături de Andrea Castagnola, pe un iaht, în Portofino. Actrița spune că bărbatul îi este doar un simplu amic, de ani buni.

Mădălina Ghenea, adevărul despre bărbatul cu care s-a distrat pe iaht, în Portofino: ”Nu avem nimic de ascuns”

Madălina Ghenea a stârnit uimire, zilele trecute, după ce a fost surprinsă în costum de baie, alături de un tânăr care râde cu poftă. Presa din România și nu numai, a speculat că este noul ei iubit. Pentru a demonta zvonurile, actrița a clarificat că bărbatul este Andrea Castagnola și că sunt prieteni de o bună perioadă, nicidecum iubiți.

Mădălina Ghenea, surprinsă de paprazzi internaționali alături de noul său iubit. Modelul a făcut spectacol pe iaht | Antena 1

”Ne cunoaștem de câțiva ani și am fost de foarte multe ori fotografiați împreună, chiar am postat pe Instagram sute de poze și video-uri împreună, tocmai pentru că nu avem nimic de ascuns. Îmi pare rău să vă dezamăgesc a cincea oară în doar câteva săptămâni, dar eu și Andrea Castagnola nu formam un cuplu, mă amuză foarte tare că în fiecare an, de câțiva ani este tot ‘noul iubit’ când de fapt este doar ‘vechiul’ meu amic”, a scris Mădălina pe contul de socializare.

Mădălina Ghenea trece, în ultima vreme, printr-o perioadă frumoasă din viața ei. Se bucură de noi filmări la  Hollywood, deoarece a primit un rol în filmul “House of Gucci”. Mădălina Ghenea joacă alături de nume mari, precum: Lady Gaga sau Al Pacino.

De asemenea, Mădălina Ghenea este stabilită de ani buni în Italia, alături de fiica ei, Charlotte, din relația cu afaceristul Matei Stratan. Datorită frumuseții sale, Mădălina Ghenea s-a bucurat de relații cu bărbați celebri, cum ar fi: Gerard Butler sau designerul Philip Plein,  Leonardo DiCaprio, Adrien Brody sau Vito Schnabel. În privința lui Leonardo DiCaprio, în anul 2011, în presa internațională au circulat imagini cu ea și celebrul actor, din în balconul camerei de hotel, unde acesta era cazat  în timpul filmărilor la pelicula ”Marele Gatsby”, scrie perfecte.ro.

Madalina Ghenea spala rufe cand a fost fotografiata cu Leonardo DiCaprio - ADPM

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: