Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Magnatul indian care căsătorește anual sute de femei. Motivul gestului său

Magnatul indian care căsătorește anual sute de femei. Motivul gestului său

Magnatul indian care casatorește sute de femei

Un magnat indian a devenit cunoscut în întreaga lume prin gestul său. Bărbatul căsătorește an de an sute de femei din India și chiar finanțează nunțile acestora. Care este motivul pentru care milionarul face acest lucru?

Magnatul indian care căsătorește anual sute de femei. Motivul gestului său

Mahesh Savani este un magnat indian care a căsătorit de-a lungul timpului peste 3000 de femei din India. Anual, el căsătorește sute de fete, în special orfane și chiar suportă cheltuielile de nuntă. Milionarul are și o explicație pentru gestul său, informează știrileprotv.ro.

Mahesh Savani Financed More Than 100 Mass Weddings | Indian Fashion News News

Foto: Mahesh Savani 

Anual, începând din 2010, bărbatul organizează ceremonii prin care le prezintă fetelor posibili soți și le unește destinele. În 2018, de exemplu, 257 de femei din Surat au luat parte la un astfel de eveniment. Dintre acestea, șase dintre ele au format cupluri musulmane și trei creștin ortodoxe.

nunta india

Ce spune tradiția indiană despre fetele orfane

În ceea ce privește fetele orfane din India, tradiția spune că tații trebuie să investească foarte mulți bani în nunțile fiicelor lor. Doar că, în lipsa părintelui, acest lucru nu mai este posibil și astfel, există posibilitatea ca tinerele să rămână nemăritate.

Rich Indian Tycoon Pays For the Weddings of Hundreds of Fatherless Brides  in Massive Ceremony

De ce căsătorește magnatul indian mii de femei

Magnatul indian, Mahesh Savani, este de părere că dăruirea unei mirese unui bărbat este o binecuvântare de la Dumnezeu, de aceea căsătorește anual sute de femei. El nu doar că organizează nunți și suportă cheltuielile unui astfel de eveniment, dar și oferă cele necesare mirilor, în casă.

Hundreds of fatherless brides in India tie the knot | | Express Digest

Cum se fac nunțile în India

Nunțile în India sunt diferite față de cele din România. Pe lângă faptul că durează câteva zile, miresele se îmbracă în general în roșu sau cu elemente roșii. Indienii consideră roșul o culoare aducătoare noroc, iar albul este o culoare care semnifică doliul. Invitații sunt de altfel, în număr mare, între 400 și 1000 de persoane. Unele căsătorii sunt din timp aranjate de părinți, dar sunt și unele în care tinerii îndrăgostiți își unesc destinele din pură iubire. Înainte de nuntă, viitoarea mireasă organizează o petrecere, unde participă doar femeile. Petrecerea se numește Mehendi.