Redactia.ro
Home » Știri » Majestatea Sa Margareta, mesaj pentru cetățenii români: ” Este absolut necesar să continuăm să stăm acasă”

Majestatea Sa Margareta, mesaj pentru cetățenii români: ” Este absolut necesar să continuăm să stăm acasă”

Majestatea Sa

Custodele Coroanei, Margareta le-a transmis tuturor românilor un mesaj prin care îi roagă si fie vigilenți și responsabili în perioada de criză provocată de coronavirus.

Custodele Coroanei, anunț pentru români

Majestatea Sa, Margareta a transmis duminică seara un mesaj pe Youtube în care le adresează mulțumiri medicilor, personalului medical și voluntarilor care sunt implicați în lupta cu coronavirusul.

Custodele Coroanei i-a îndemnat pe români să fie atenți și vigilenți în perioada critică în care se află România și să fie atenție la sănătatea lor.

Sunt cu gândul alături de oamenii din Arad, Ţăndărei, Botoşani şi Deva şi din alte locuri unde au apărut motive de îngrijorare sau nemulţumire, Suceava are nevoie de ajutor, spitalele cer echipamente şi medicamente. Oamenii sunt speriaţi şi nu ştiu ce va aduce ziua de mâine. La Suceava este nevoie de mai mult personal medical şi de o informare mai bună despre ceea ce se întâmplă, a spus Majestatea Sa, Margareta.

„Este absolut necesar să stăm acasă”

Totodată, Custodele Coroanei le-a cerut românilor să rămână în casele lor și să fie conștienți de gravitatea situației.

De asemenea, aceasta le-a transmis cetățenilor să nu mai cumpere multe alimente deoarece acest lucru nu ajută cu nimic populația.

Este absolut necesar să continuăm să stăm acasă şi să înţelegem gravitatea situaţiei, ştiu că e foarte dificil. De asemenea, nu trebuie cumpărate exagerat de multe alimente, aceasta creează blocaje şi nu ajută pe nimeni. (…) Mulţumesc cu toată recunoştinţa medicilor, personalului medical şi miilor de voluntari care se află în prima linie a luptei cu acest nou duşman al umanităţii”, se arată în mesaj.

Custodele Coroanei a ținut să reamintească că mai multe instituții de cultură și artiști transmit spectacole și concerte online.

Dar am aflat în ultima săptămână despre frumoase iniţiative artistice, sociale şi civice pentru a ne ajuta pe cei mulţi care suntem izolaţi acasă. De exemplu, Ateneul Român, Teatrul Bulandra, Opera Română, Teatrul Mic, Teatrul de Comedie şi alte instituţii din ţară transmit spectacole şi concerte online, Teatrul Naţional transmite pe Youtube conferinţele lui prestigioase şi minunaţii actori Carmen Tănase, Nadiana Sălăgean, Medeea Marinescu, Şerban Pavlu, Vlad Zamfirescu, Marius Manole, toţi izolaţi la domiciliu.Este un frumos exemplu de profesionalism şi de spirit civic„, a spus Majestatea Sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini