Redactia.ro
Home » Monden » Mama Biancăi Drăgușanu s-a ales cu o amendă uriașă! A apelat 112 să reclame că fiica ei ar fi sechestrată

Mama Biancăi Drăgușanu s-a ales cu o amendă uriașă! A apelat 112 să reclame că fiica ei ar fi sechestrată

GALERIE FOTO (2) Mama Biancăi Drăgușanu s-a ales cu o amendă uriașă! A apelat 112 să reclame că fiica ei ar fi sechestrată

Mama Biancăi Drăgușanu s-a ales cu o amendă uriașă după ce a apelat serviciul 112 și a reclamat că fiica ei este sechestrată de Alex Bodi. 

Mama Biancăi Drăgușanu s-a ales cu o amendă uriașă

Madi Dragoș, mama Biancăi Drăgușanu, a primit o amendă în valoare de 2.000 de lei de la poliștii de la secția 7 de Poliție din București, după ce aceasta a apelat serviciul 112 și a reclamat că fiica ei este sechestrată de fostul ei soț, Alex Bodi.

Potrivit wowbiz.ro, întâmplarea a avut loc în luna martie a anului trecut. Madi Dragoș a încercat să dea de Bianca și a sunat-o în repetate rânduri pe mobil, însă aceasta nu a răspuns. Atunci, mama vedetei s-a panicat și a apelat numărul de urgență 112 susținând că fiica ei ar fi victima unei posibile sechestrări. În urma apelului, polițiștii s-au deplasat la Călan, acolo unde se afla Bianca Drăgușanu, însă vedeta a negat că ar fi sechestrată. În urma acestei întâmplări, mama Biancăi s-a ales cu amendă de 2.000 de lei pentru declarații false.

”În motivarea plângerii petenta a arătat, în esență că, în procesul-verbal de contravenție contestat întocmit de către un agent constatator din cadrul Secției 7 Poliția Capitalei, se arată că la data de 29.02.2020, ora 13,20, aflându-se la domiciliul ei din orașul C____, a apelat intenționat numărul unic 112 pentru determinarea alarmării agenților de poliție, prin declarații false, să intervină la cele sesizate de către ea, în condiția în care cele sesizate nu au fost confirmate ulterior de către organele de politie, fiind sancționată cu amendă contravențională în valoare de 2.000 lei, conform art. 32 alin. 1 din H.G. nr. 34/2008”, se arată în dosarul cauzei.

Mama Biancăi Drăgușanu s-a ales cu o amendă uriașă! A apelat 112 să reclame că fiica ei ar fi sechestrată

Mama Biancăi acuză polițiștii că nu și-au făcut treaba

Mama Biancăi Drăgușanu a cerut atunci judecătorilor să-i anuleze amenda pe motiv că polițiștii nu și-au făcut treaba cum se cuvine. Aceștia nu au cercetat prea mult reclamația făcută de Madi și au preferat să-i dea acesteia amendă decât să vadă dacă nu cumva femeia chiar spune adevărul.

”Arată petenta că agenții de poliție s-au limitat la a merge la domiciliul fiicei mele și a-i adresa întrebări acesteia în locul pretinsei agresiuni și în prezenta soțului pretins agresiv și nu au avut în vedere în niciun moment că fiica ei ar putea fi inhibată de prezența soțului sau că ar putea fi traumatizată de agresiunile învederate, din contră, s-au limitat la a constata faptul ca subsemnata a sunat nejustificat la serviciul de urgență și deși fusese semnalată o încălcare a art. 3 din Convenție, nu au întreprins o anchetă efectivă, nu au consemnat dacă fiica ei prezenta urme de agresiuni, nu au consemnat în ce stare emoțională se afla aceasta, nu au audiat pe niciunul dintre soți a doua zi sau ulterior, când impactul emoțional al pretinsului eveniment ar fi fost diminuat și fiica ei ar fi putut oferi mai multe detalii, nemaifiind sub influența șocului evenimentului”, se mai arată în dosar.

Astfel, judecătorii i-au dat câștig de cauză femeii în condițiile în care reprezentanții Direcției Generale de Poliție București au lipsit de la proces și doar a cerut într-o întâmpinare ca dosarul să fie mutat de la Hunedoara la București. Judecătorii au respins cererea Poliției București și au hotărât să anuleze procesul verbal pe numele lui Madi Dragoș. Hotărârea a rămas definitivă pentru că nu a fost atacată în termen de 30 de zile de nici una dintre părți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: