Redactia.ro
Home » Monden » Mama Deliei face dezvăluiri după ce a fost diagnosticată cu COVID-19: ”Îmi era frică doar să nu ajung la ATI”

Mama Deliei face dezvăluiri după ce a fost diagnosticată cu COVID-19: ”Îmi era frică doar să nu ajung la ATI”

Mama Deliei face dezvăluiri după ce a fost diagnosticată cu COVID-19: ”Îmi era frică doar să nu ajung la ATI”

Mama Deliei face dezvăluiri după ce a fost diagnosticată cu COVID-19! Artista a trecut prin experiența infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Mama Deliei face dezvăluiri după ce a fost diagnosticată cu COVID-19: ”Îmi era frică doar să nu ajung la ATI”

Gina Matache, mama celebrei artiste Delia, a trecut recent prin infecția cu virusul SARS-CoV-2 și recunoaște că a fost încercată de toate stările. Din fericire, aceasta a dezvoltat o formă ușoară de boală, însă, în pofida acestui lucru, cântăreața a ales să se interneze în spital pentru o scurtă perioadă de timp, de teamă să nu facă o formă gravă.

”Am avut ghinionul să mă infectez cu COVID-19. Acum sunt pe drumuri pentru analize și aștept sa treacă câteva luni ca să pot vaccina. Nu am avut simptome severe, m-am internat câteva zile pentru că îmi era frică. Îmi scăzuse saturația puțin, dar nu alarmant. Nu pot să spun că am fost foarte rău, nu am stat la pat. Pentru mine primele simptome au fost ușoare, nu le-am luat în seamă, am crezut că este o simplă răceală. Am făcut un test rapid înainte și a ieșit negativ. Când am văzut ca simptomele sunt mai severe, am făcut un PCR si a doua zi a ieșit pozitiv. Am luat pastilele necesare și cam asta a fost”, a explicat Gina Matache la un post de televiziune.

Mama Deliei spune că nici acum nu și-a revenit după infecția cu virusul SARS-CoV-2 și încă mai resimte oboseala, dar a rămas și cu dureri de spate. De asemenea, ea continuă să-și facă analize și controale pentru a se asigura că nu are alte afecțiuni ascunse, dobândite în urma infecției.

”Nu pot să spun că sunt refăcută sută la sută. Am simptome de oboseală și durere în spate. Aștept sa treacă doua luni și sa fac o noua evaluare. Nu pot să spun că a fost foarte grav, dacă nu știam de virus as fi spus că este o simpla răceală. Nu am fost doborâtă psihic, știam ca există tratament. Îmi era frică doar să nu ajung la ATI”, a mai mărturisit mama Deliei.

Delia și sora ei i-au fost alături Ginei Matache

Vindecarea a fost mai ușoară pentru artistă, căci alături le-a avut pe fiicele ei care s-au asigurat că nu-i va lipsi nimic. Iar pentru că precauția este pe primul loc, cele două i-au pus la dispoziției mamai sale un concentrator. Gina Matache spune că trebuia doar să ceară ceva, iar imediat fiicele ei se conformau.

De asemenea, după ce a trecut prin experiența COVID-19 spune că va fi mai precaută și se va proteja mai mult împotriva infecției cu coronavirus.

”Fetele au fost lângă mine, mi-au cumpărat un concentrator. Tot ce aveam nevoie le scriam și îmi trimiteau. Sunt mai fricoasă acum, sunt mult mai precaută”, a mai precizat Gina Matache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: