Redactia.ro
Home » Monden » Mama Oanei Roman, externată din centrul de recuperare. Care este starea femeii acum

Mama Oanei Roman, externată din centrul de recuperare. Care este starea femeii acum

Mioara Roman

Mioara Roman, mama Oanei Roman, a fost externată din centrul de recuperare unde a stat câteva săptămâni. Oana Roman și-a anunțat fanii despre cum se simte mama ei în momentul de față.

Mama Oanei Roman, externată din centrul de recuperare. Care este starea femeii acum

La externarea din centrul de recuperare din Capitală, Mioara Roman a fost întâmpinată de fiica sa, Oana Roman. Cealaltă fiica a sa, Catina, nu a reușit să ajungă, din cauză că este răcită.

Oana Roman este mulțumită de cum a fost îngrijită mama sa, de către personalul centrului. Drept urmare, a dezvăluit fanilor că femeia este într-o stare bună. Deși a luat-o acasă, Mioara Roman va trebui să mai revină la centrul de recuperare pentru a-i fi făcute o serie de tratemente.

Un colaj cu Oana și Mioara Roman. În prima imagine Oana poartă o bluză oranj, iar Mioara un costum alb, iar în a doua poză, vedeta o ia pe mama ei de la centru pentru recuperare.

„Gata! Am ajuns să o recuperăm pe mama și așteptăm aici, în hol. Ce mi se pare foarte tare e că prima oară când am venit aici, acum o lună și ceva, abia se deschidea, era gol și acum deja de fiecare dată când vin e foarte multă lume. Mama va veni acasă, dar probabil că peste o perioadă va reveni ca să mai facă o tură de proceduri și de tratamente, pentru că i-au prins foarte, foarte bine și vreau să le mulțumesc încă o dată pentru toată grija și ajutor pe care i l-au acordat mamei (…) Am avut o zi de aia grea rău. (…) Am adus-o pe mama acasă, este totul în regulă și abia acum am reușit să mă odihnesc un pic, să pot să mă opresc din toate activitățile. Am ajuns acasă, mă rog, până am instalat-o pe mama, i-am dat Isei să mănânce. A fost cu treabă multă și acum încerc să mă relaxez un pic”, a spus Oana Roman pe Instagram, adăugând ulterior și o poză cu mama ei, de la externare.

Mulți au crezut că Oana Roman și-a dus inițial mama într-un azil și nu într-un centru de recuperare. Auzind acest lucru, Oana Roman a reacționat destul de dur și a clarificat că Mioara Roman a fost pentru tratemente într-un centru de lux.

„Asta se numește fake news, minciună, manipulare și ordinărie. Feriți-vă de astfel de pagini și de astfel de așa-ziși jurnaliști care vă mint pentru trafic. Această l@#$ă ordinară are trei milioane de urmăritori. Și are numai titluri mincinoase. Rușine! Mama e la tratament 1 lună, într-un centru de lux”, a transmis ea pe rețelele de socializare.

Ce probleme de sănătate are Mioara Roman

Într-un interviu pentru emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, Oana Roman a precizat că mama sa suferă de Parkinson și nu-și poate mișca o mână

”Familia mea este cea mai grea povara pe care o duc. Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă.Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână. E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă?”, a declarat Oana Roman, copleșită de atâtea griji”, a spus Oana Roman despre mama sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: