Redactia.ro
Home » Știri » Mama polițistului Gigină n-a depășit nici acum drama pierderii lui. Ce mesaj a postat

Mama polițistului Gigină n-a depășit nici acum drama pierderii lui. Ce mesaj a postat

Gabriel Oprea, fostul ministru de Interne al României, achitat definitiv în dosarul polițistului Bogdan Gigină. Decizia este definitivă

Sunt cinci ani de la moartea polițistului Bogdan Gigină, care a decedat într-un accident de circulație în timp ce făcea parte dintr-o coloană oficială care îl însoțea pe fostul ministru Gabriel Oprea. Mama agentului nu a trecut nici acum peste tragedia de atunci.

Mesajul dureros al mamei polițistului Bogdan Gigină

Mama lui Bogdan Gigină simte și acum durerea pierderea băiatului său. Odată cu comerarea a cinci ani de la tragicul accident, mama polițistului a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

”Azi te comemorăm băiatul meu. Au trecut cinci ani de când mama nu ţi-a mai auzit glasul, nu ţi-a văzut fețișoara, nu am mai făcut lucruri împreună… cinci ani goi, pustii, plini de dor, amărăciune, durere, furie, revoltă, neputinţă.. Te iubim Cosmin până la sfârșit şi dincolo de el!”, a scris pe Facebook mama poliţistului Bogdan Gigină.

Cum a murit Bogdan Gigină

Bogdan Cosmin Gigina, poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei care a murit după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată în mijlocul drumului, făcea parte din coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. Aşa a anunţat într-un comunicat de presă Poliţia Română. Iniţial, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei spunea că în momentul accidentului Gigina se îndrepta spre o zonă în care ar fi urmat să fluidizeze circulaţia.

„Poliţistul se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu specifice poliţiei rutiere, conform reglementărilor legale în domeniu, fiind angrenat în dispozitivul mobil şi fix de fluidizare a traficului rutier în municipiul Bucureşti, asigurând deplasarea în siguranţă, a unei coloane oficiale, precum şi a celorlalţi participanţi la trafic”, potrivit comunicatului emis de Poliţia Română.

Conform documentului citat, coloana oficială se întorcea de la o activitatea „în cadrul unei instituţii din domeniul securităţii şi ordinii publice”. Coloana oficială a viceprim–ministrului pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, de care demnitarul beneficia in condiţiile legii, se deplasa cu o viteză adaptată la condiţiile meteo şi de trafic existente, pe traseul Băneasa – P-ţa. Presei Libere – Arcul de Triumf – P-ţa. Charles de Gaulle – P-ţa. Victoriei – Bd. Uranus – Str. Ştirbei Vodă, mai spun oficialii Poliţiei Române. Coloana oficială s-ar fi oprit la locul accidentului În documentul citat se mai precizează, că după producerea accidentului, coloana oficială s-a oprit, fiind dispuse măsuri pentru mobilizarea echipajelor medicale. „Imediat după producerea accidentului, coloana oficială s-a oprit la faţa locului şi au fost dispuse măsuri pentru mobilizarea echipajelor medicale în vederea acordării primului-ajutor, poliţistul fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti”, conform documentului citat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: