Redactia.ro
Home » Monden » Marcela Fota, copleșită de durere după moartea soțului. Postarea emoționantă de pe rețelele de socializare

Marcela Fota, copleșită de durere după moartea soțului. Postarea emoționantă de pe rețelele de socializare

Marcela Fota, mesaj in vis de la sot

Marcela Fota, copleșită de durere după moartea soțului. Cântăreața de muzică populară a încheiat anul 2020, îngropându-și soțul, care a murit la trei zile după Crăciun, în timp ce aștepta la coada Serviciului de Taxe și Impozite din Craiova. Este aproape o lună de la deces, iar pe rețelele de socializare, cântăreața a postat un mesaj emoționant.

Marcela Fota, copleșită de durere după moartea soțului

Marcela Fota, copleșită de durere după moartea soțului. Începutul de an este unul extrem de trist pentru cântăreața de muzică populară, deoarece nu-și are soțul aproape. Acesta a murit în decembrie, la trei zile după Crăciun, din cauza unui infarct, în timp ce aștepta la coada Serviciului de Taxe și Impozite din Craiova. La aproape o lună de atunci, artista a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, informează Wowbiz.ro

Marcela Fota a postat o fotografie cu soțul ei în viață la care a scris: ”…Atunci când aveam TOT”,

Marcela Fota face mărturisiri dureroase la o lună de la moartea soțului ei: ”Încerc să fac o...”

Marcela Fota era în clădire când soțul i-a murit

Marcela Fota este sora cunoscutei interprete de muzică populară, Mariana Ionescu Căpitănescu. Aceasta îi este alături acum surorii sale. Cântăreața a dezvăluit într-un interviu că Marcela Fota era în clădirea unde se plăteau taxele și impozitele, în ultimele clipe în viață ale soțului, doar că nu a fost lângă el și în momentul când a făcut infarct.

Aceasta l-a găsit fără suflare pe soțul ei și a sunat-o disperată pe Mariana Ionescu Căpitănescu, care în timp ce venea grăbită la fața locului, a sunat și la ambulanță. Artista a mărturisit că și tatăl cumnatului ei a murit tot de infarct, tot la o vârstă fragedă, 42 de ani. Soțul  Marcelei Fota avea 47 de ani și a lăsat în urmă un băiat de 13 ani. La fața locului au ajuns, în ziua tragediei și medicii, dar nu l-au mai putut salva, deși i-au făcut manevre de resuscitare.

Ştiam că era într-o stare normală, nu era suferind, avea o uşoară problemă la inimă, o ţinea sub observaţie, dar nu era cardiac luat în evidenţa unui specialist ca fiind un pacient problemă. În familia lui, tatăl lui a avut probleme cu inima şi s-a stins din viaţă tot din cauza unui infarct miocardic la vârsta de 42 de ani. Noi eram acolo, am fost…Marcela s-a dus cu el şi era în clădire, dar nu era cu el în momentul în care…el, pur şi simplu, a căzut din picioare având loc acest infarct, a căzut din picioare şi am sunat ambulanţă pentru că eu trebuia să mă întâlnesc cu ea, am sunat la ambulanţă în timp ce mă duceam spre ea. M-a sunat foarte speriată să-mi spună că i s-a făcut rău şi până am ajuns acolo, ajunsese ambulanţa şi l-au resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, poate chiar mai mult”,a declarat artista Mariana Ionescu Căpitănescu  pentru un post de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: