Redactia.ro
Home » Știri » Mare atenție! Dacă observi acest detaliu la pepenele cumpărat, nu-l consuma

Mare atenție! Dacă observi acest detaliu la pepenele cumpărat, nu-l consuma

Mare atenție! Dacă observi acest detaliu la pepenele cumpărat, nu-l consuma

Dacă observi acest detaliu la pepenele cumpărat, nu este indicat să îl consumi. Iată informații de care trebuie neapărat să ții cont!

Dacă observi acest detaliu la pepenele cumpărat, nu-l consuma! Mare atenție

Pepenii sunt printre preferații românilor. Sunt foarte sănătoși și căutați, în special pentru că sunt gustoși și te hidratează foarte bine pe perioada verii. Expertii spun ca cel mai bine este sa consumi pepene verde inainte de masa de prânz.

Totuși, atunci când îl cumpărăm, trebuie să fim foarte atenți la un anume aspect. E un detaliu care face diferența. Unii dintre pepeni ar putea fi injectați cu o soluție care îi face să se coacă mai repede, astfel că semințele acestora se albesc, potrivit Playtech. Totodată, e recomandat să arunci pepenele dacă acesta prezintă o crăpătură în mijloc și asta pentru că ar putea fi un semn că la mijloc ar putea fi vorba despre o practică agricolă nesănătoasă.

Cum poți tăia ușor, repede și fără să te murdărești un pepene roșu. Este mai simplu decât crezi

Alege un pepene copt: În primul rând este important să alegi un pepene copt. Acesta ar trebui să aibă o coajă fermă și uniform colorată, fără pete verzui.

Curăță și pregătește suprafața de lucru: Începe prin a-ți spăla mâinile cu apă și săpun pentru a preveni contaminarea. Asigură-te că suprafața de lucru este curată și uscată. Poți așeza o bucată de hârtie de copt sau un tocător de plastic pentru a proteja blatul și a ușura curățarea.

Tăierea în jumătate: Pune pepenele pe suprafața de lucru și folosește un cuțit mare și ascuțit pentru a-l tăia în jumătate. Ghidează cuțitul prin mijlocul pepenelui, aplicând presiune în jos și tragând înainte. Asigură-te că ții pepenele ferm pe suprafață pentru a evita alunecarea acestuia.

Tăierea în sferturi: După ce ai obținut cele două jumătăți de pepene, ia fiecare jumătate și taie-o în sferturi. Menține stabilitatea pepenelui în timpul tăierii prin ținerea unei părți plate a acestuia pe suprafața de lucru. Tăierea în felii: Acum, ia fiecare sfert de pepene și taie-l în felii. Asigură-te că ții cu atenție pepenele și îndepărtează semințele dacă este necesar. Continuarea o puteți citi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: