Redactia.ro
Home » Știri » Mare grijă la acest simptom! Uneori, indică infecția cu SARS CoV2

Mare grijă la acest simptom! Uneori, indică infecția cu SARS CoV2

Noi simptome de coronavirus

Medicii au descoperit un nou simptom înșelător al noului coronavirus. Potrivit experților din India, pacienții infectați cu Covid-19 au prezentat și alte simptome decât cele precizate până acum, având probleme gastrointestinale.

Persoanele infectate cu Covid-19 pot avea dureri de stomac

Deși simptomele standard care sunt prezente la pacienții infectați cu coronavirus sunt cele respiratorii și febră, doctorii din Pune, India, susțin că mai mulți pacienți au fost testați pozitiv după ce au avut probleme gastrointestinale. Aceștia nu au avut simptomele comune ale infecției Covid-19.

Potrivit Times of India, au fost deja dați exemplu două cazuri asemănătoare în care pacienții s-au prezentat cu simptome precum dureri de burtă, vărsătoruri, diaree.

„Diareea, greața, vărsăturile și durerile de stomac trebuie reținute ca posibile simptome de Covid. Medicii trebuie să păstreze un indice ridicat de suspiciune atunci când pacientul prezintă simptome”, adaugă doctorul Parikshit Prayag, conform Times of India.

Aceste noi simptome au devenit o problemă reală pentru medici, aceștia au inițiat o metodă extrem de necesară, diagnosticând simptomele gastrointestinale înainte de cele resppiratorii.

Ce au descoperit medicii la pacienții cu aceste simptome

La prima investigație de laborator medicii au descoperit că unul din pacienții care a fost depistat cu noul coronavirus având simptome total diferite, suferea de pancreatită. La început, specialiștii care lucrau la acest ca nu au putut să-și dea seama de unde provenea această afecțiune, însă în urma unei radiografii, experții au descoperit semne ale prezenței virusului în plămânii acestuia.

La fel ca primul pacient, un bărbat în vâsrtă de 54 de ani nu a prezentat febră sau semne de dificultate în respirație, două dintre simptomele standard ale coronavirusului, ci s-a confruntat cu dureri e stomac și dificultate în a se deplasa și a fost nevoit să primească tratament.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: