Redactia.ro
Home » Monden » Margareta Pâslaru, anunț important după 65 de ani de carieră. Artista și-a anunțat fanii: “Asta este altceva…”

Margareta Pâslaru, anunț important după 65 de ani de carieră. Artista și-a anunțat fanii: “Asta este altceva…”

Margareta Pâslaru, anunț important după 65 de ani de carieră. Artista și-a anunțat fanii: “Asta este altceva...”

Margareta Pâslaru este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, care a scris istorie cu piesele sale. Ajunsă la 80 de ani, a bifat 65 de ani de când este pe scenă, ocazie cu care a făcut un anunț important. Cei care o iubesc sunt nerăbdători să primească vești bune despre artista lor preferată, iar una dintre ele vine chiar acum.

Margareta Pâslaru, de 65 de ani pe scenă

Cu ocazia a 65 de ani de carieră, Margareta Pâslaru a organizat un eveniment important, la care au luat parte o mulțime de oameni care o iubesc. Chiar de 1 martie, interpreta și-a lansat propria expoziție la Muzeul Național de Istorie a României, unde cei care o apreciază s-au putut bucura de rochiile de scenă ale cântăreței, precum și sandalele sale elegante și multe alte obiecte intime.

Tot în cinstea celor peste 6 decenii petrecute pe scenă,  artista se pregătește să lanseze un nou album, cu cele mai cunoscute melodii. Cei care îi apreciază piesele trebuie să afle că se pot bucura de el la jumătatea lunii martie.

“Mă onorează și sunt copleșită de acest moment de la Muzeu. Este o aniversare, de 65 de ani, o cifră, eu nu conștientizez ce să întâmplă, pentru că pentru mine în fiecare zi se întâmplă același lucru: merg în studio să înregistrez, lansez albume, așa că viața merge înainte.

Am și eu zile triste, ca fiecare, dar nu nostalgice. Acum Margareta Pâslaru urmează să definitiveze noul album de autor, cu noi compoziții. La mijlocul lunii martie o să lansez un album”, a declarat Margareta Pâslaru pentru click.ro.

Cum se menține în formă iubita artistă

Deși se apropie de 80 de ani, Margareta Pâslaru se menține într-o mare formă. Mereu este impecabilă și arată în mare fel, rămânând aceeași doamnă elegantă și frumoasă. Mulți se întreabă dacă are un secret care o păstrează mereu plină de viață, iar ea a și explicat la ce tehnici apelează ca să arate așa.

Aflăm de la artistă că nu face nimic special, dar încearcă să se mențină frumoasă pe interior. Crede că sufletul este cel care contează cel mai mult la o persoană, iar exteriorul este influențat de acesta direct, fiind o reflexie a lui. Încearcă să fie mereu zâmbitoare și să țină departe energiile negative.

“Frumusețea vine din interiorul unei persoane. Desigur, nu sunt toate zilele la fel, precum nici afară nu sunt identice: într-o zi este înnorat, într-o zi plouă, a doua zi ne bucurăm de soare”, a mai spus artista pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: