Redactia.ro
Home » Știri » Marilu Dobrescu susține că a fost agresată în Bali. Vloggerița împărtășește detalii cutremurătoare

Marilu Dobrescu susține că a fost agresată în Bali. Vloggerița împărtășește detalii cutremurătoare

Marilu-Dobrescu-agresata-in-Bali

Marilu Dobrescu, celebra creatoare de conținut de pe YouTube și TikTok, împărtășește detalii șocante despre vacanța din Bali. Deși plecase într-o călătorie în care să se regăsească, aceasta a avut parte de o experiență traumatizantă, susținând că a fost agresată sexual de patronul de la resortul de lux în care s-a cazat.

Marilu este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România, care pleacă des în călătorii și împărtășește impresii cu urmăritorii ei. De data aceasta, vacanța din Bali s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Dorind să poarte o discuție de business despre achiziționarea unor terenuri în paradisul din Bali, tânăra a mers să se întâlnească într-o cameră de hotel cu unul dintre principalii asociați. Se pare că acesta se afla în stare de ebrietate, iar situația a degenerat. „A pus mâna pe mine. Nu o să uit momentul acesta niciodată și vreau să vă zic că în viața asta nimeni nu a pus, fără consimțământul meu, mâna pe mine.”

Într-un moment de panică, Marilu a apăsat pe funcția de înregistrare de pe telefonul ei mobil. Toate dovezile deținute de tânăra vloggeriță au fost prezentate în videoclipul pe care l-a postat pe canalul ei de YouTube.

 

Marilu crede că situația de coșmar prin care a trecut nu a fost un caz izolat

Vloggeriță este de părere că situația nu reprezintă nicidecum un caz izolat. Este o practică frecventă ca vloggeri din toată lumea să vină și să se cazeze în resortul de lux, în schimbul promovării, iar Marilu consideră că această practică a mai fost încercată și cu alte vloggerițe.

Vloggerița își dorește să tragă un semnal de alarmă

În prezent, Marilu este conștientă că s-a pus într-o situație periculoasă, astfel că își dorește să tragă un semnal de alarmă pentru toți cei care o urmăresc. „Dacă e ceva să-mi reproșez, e că am fost suficient de naivă, astfel încât să am încredere în cineva străin (…) De acum o să suflu și în iaurt.”

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect