Redactia.ro
Home » Monden » Marina Almășan, îndurerată la priveghiul lui Victor Socaciu: „Mi s-a strâns inima, ghicind furtuna din inima lui”

Marina Almășan, îndurerată la priveghiul lui Victor Socaciu: „Mi s-a strâns inima, ghicind furtuna din inima lui”

GALERIE FOTO (3) Marina Almășan, despre relația fiicei sale cu Victor Socaciu

Marina Almășan, îndurerată la priveghiul lui Victor Socaciu. Fosta soție a lui Victor Socaciu a mers marți seara, la priveghiul artistului. Prezentatoarea tv a rămas cu un gust amar de pustietatea de la Sala Palatului. Suferința fratelui său o doboară.

Marina Almășan, îndurerată la priveghiul lui Victor Socaciu: „Mi s-a strâns inima, ghicind furtuna din inima lui”

Marina Almășan, îndurerată la priveghiul lui Victor Socaciu .Fosta soție a lui Victor Socaciu a fost prezentă la priveghiul artistului, pentru a-și lua un ultim adio de la cel care i-a dăruit un fiu. Sicriul cu trupul neînsuflețit al cântărețului de folk a fost depus marți, 28 decembrie, la Sala Palatului, unde familia și apropiații lui Victor Socaciu au ajuns pentru a-i aduce un ultim omagiu.Cu toate că despărțirea lor a fost una scandaloasă, prezentatoarea TV a mers la priveghiul fostului soț. De asemenea, Marina a luat această decizie pentru a fi alături de fiul ei, care este îndurerat de moartea tatălui său.

Marian Almășan a spus că Victor Socaciu va face mereu parte din viața sa, având în vedere că au fiu împreună. Victoraș a fost și el prezent la căpătâiul frateluui său, alături sora lui, Ana-Maria.“Fiul meu a mai făcut un pas spre maturizare. Unul greu, al naibii de greu…Mă doare durerea lui, mai mult decât mă dor toate durerile lumii. Maturizarea a început , de fapt, cu 10 ani în urmă, când, copil fiind încă, a înţeles că viaţa adevărată nu-i numai o poveste şi că un lucru frumos se poate sfărâma din vini care nu sunt ale lui… Am învăţat atunci amândoi, împreună, că nu este nicidecum iubirea atât de “atotputernică”, precum se spune. Şi că graniţa dintre adevăr şi minciună este uneori dureros de fragilă. La fel precum şi cea dintre iubire şi ură. Şi a învăţat, Victor al meu, că viaţa nu e numai “mama + tata” plus iubirea dintre ei, şi că nu numai bunurile materiale îţi pot fi furate, ci şi oamenii dragi…Mi s-a strâns inima, ghicind furtuna din inima lui şi mi-a fost ciudă că, dacă până acum am reuşit să parez toate loviturile pe care soarta a încercat să i le dea copilului meu, de data aceasta nu am avut cum să-l ajut…A fost dureroasă pustietatea pe care am găsit-o astăzi, la priveghi, în jurul artistului, în ziua când mă aşteptam ca să-l sufoce mulţimea celor cărora li s-a dăruit…”, a povestit Marina.

Marina Almășan, alături de fiul ei la priveghi

Marina Almășan și fiul ei, Victoraș încearcă să se aline reciproc în această perioadă. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se îmbrățișau, la priveghiul artistului. Victor Socaciu va fi înmormântat joi, 30 decembrie, la Cornu, în județul Prahova, aceasta fiind ultima dorință a cântărețului. Acesta a locuit în ultimii 10 ani în Cornu, alături de familie.

Marina Almășan și Victor Socaciu au fost împreună 16 ani de zile. Căsnicia lor s-a destrămat în 2012, atunci când cei doi au ajuns la divorț. Aceștia s-au acuzat reciproc de infidelitate și s-au despărțit cu scandal, dar au încercat să rămână în relații bune de dragul fiului lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: