Redactia.ro
Home » Monden » Marina Voica, primele declarații după operația riscantă la inimă: ”Nu mă condamnați că vreau să trăiesc!”

Marina Voica, primele declarații după operația riscantă la inimă: ”Nu mă condamnați că vreau să trăiesc!”

Marina Voica

Artista Marina Voica (84 ani) a suferit în urmă cu câteva zile o operație riscantă la inimă. Îndrăgita cântăreață a suferit o intervenție chirurgicală pe cord deschis. Iată care este starea ei acum!

Marina Voica, primele declarații după operația riscantă la inimă: ”Nu mă condamnați că vreau să trăiesc!”

Marina Voica se recuperează în prezent, după ce a suferit operația complicată la inimă, la o clinică din Brașov. Totodată, starea artistei este una bună și îi este recunoscătoare doctorului care ”i-a scos inima și a pus-o în palmele lui”.

Marina Voica împlinește 82 De Ani! Trăiește Fără Pensie De La Stat |  Libertatea

“Sunt acasă la Breaza. Cel mai bun doctor chirurg din această țară mi-a deschis și mi-a scos inima, a pus-o în palmele lui, inima bătea fără să se oprească și a făcut din ea minune, a făcut-o aproape nouă. Nu a durat operația foarte mult și iată-mă acuma operată cu mare succes! Îi mulțumesc din tot sufletul domnului doctor că a ținut inima mea bătând în palmele lui minunate. Am fost operată în cea mai bună clinică din Brașov. După 7 zile am fost externată și am continuat recuperarea acasă”, a declarat Marina Voica la emisiunea Exclusiv VIP de la Prima Tv.

Marina Voica - Intr-un colt de cafenea by MarinaVoica

Marina Voica risca să moară dacă nu se opera de urgență

Marina Voica a mai mărturisit că este cardiacă de mult timp, doar că în ultima vreme această problemă s-a acutizat și așa a apelat la ajutorul medicilor. Situația a fost una gravă, iar dacă nu găsea un doctor care să o repună pe picioare, Marina Voica crede că ar fi sfârșit. Trei ore a durat operația.

A venit din Rusia și a cucerit România. Viața celebrei Marina Voica

”A fost greu, eu sunt singură… Eu sunt cardiacă mai de mult, dar nu s-a observat fiindcă știam cum să duc viața. Pe scenă dau tot, nimeni nu a știut, au crezut că eu țin un regim de viață, eu am un sistem, să forțez lucrurile, apoi stau și mă gândesc ce se întâmplă. La un moment dat mi-am dat seama că nu mai merge să trag, am început să mă simt prost, așa e la stenoză mitrală. În ultimul moment am fost operată, fără exagerare, dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, și am ajuns la acest doctor minunat, era prea târziu. Operația nu a durat mult, fiindcă doctorul se grăbea să mai curețe și partea dreaptă a inimii, trebuia să lucreze foarte repede, am auzit că numai 3 ore… Acasă stau singură, eu fac totul cu grijă. Cred că la mine e mai curat acum, decât când eram sănătoasă”, a mai spus artista.

De asemenea, cântăreața este obligată să facă mișcare în urma intervenției și, totodată, doctorul i-a permis și să-și conducă mașina.

”Eu trebuie să mă mișc și sunt obligată să mă mișc după operație, nu trebuie să stau. Eu mă simt mai bine când mă mișc. Trebuie să ai foarte multă voință. Grădina mea este superbă! Am putere să am grijă și de una și de alta. Încă nu mi-a revenit pofta de mâncare, am slăbit foarte mult. Mașinuța mea mă așteaptă, am pornit-o la prima cheie, încă pot să conduc, sunt aptă, doctorul mi-a dat voie, dar parcă nu îmi vine”, i-a mai povestit Marina Voica lui Cristi Brâncu.

Ce secrete ascunde Marina Voica la 84 de ani – Evenimentul Zilei

Pe site-ul clinicii din Brașov unde artista a fost operată, Marina Voica a mai avut o scurtă declarație. În opinia sa, a avut parte de o minue, având în vedere că avea două dintre valvele inimii cu leziuni severe. Operația pe cord deschis era singura soluție de a-i salva viața, iar multe clinici de  specialitate au refuzat-o pentru început. Dar, iată că în cele din urmă s-a găsit o clinică unde medicii i-au sărit în ajutor.

“Este greu să vorbești despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operație pe inimă foarte grea la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc! Echipa spitalului împreună cu doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă”, a mai spus Marina Voica pentru site-ul clinicii din Brașov.

A avut Marina Voica virusul SARS-COV2?

Marina Voica este de părere că a avut, la un moment dat, Covid-19, dar nu și-a făcut griji cu privire la acest aspect și nu are de gând să se vaccineze prea curând.

“Eu am anticorpi, eu cândva am făcut Covid dar nu știu când, totdeauna mă doare gâtul, la un moment dat mi se pare că am luat și antibiotice, mi-a trecut, mergem înainte. Eu nu trebuie să fac vaccin acum”, a mai adăugat celebra artistă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: