Redactia.ro
Home » Monden » Mario Mutu, despre relația pe care o are cu părinții săi. „Figura paternă a lipsit din viața mea”

Mario Mutu, despre relația pe care o are cu părinții săi. „Figura paternă a lipsit din viața mea”

Mario Mutu, despre relația pe care o are cu părinții săi.

Mario Mutu, despre relația pe care o are cu părinții săi. Pentru prima dată, după mulți ani, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu a vorbit despre relația pe care o are cu părinții săi, dar și despre cât de mult i-a lipsit părintele său. În vârstă de 19 ani, Mario își dorește să-și facă ambii părinți mândri și are planuri mari cu viața sa.

Mario Mutu, despre relația pe care o are cu părinții săi. „Figura paternă a lipsit din viața mea”

Mario Mutu, despre relația pe care o are cu părinții săi. Fiul cel mare al lui Adrian Mutu a devenit un adolescent în toată firea. Mario s-a mutat în România pentru a fi mai aproape de tatăl său, dar chiar și așa, cei doi se văd rar, având în vedere că antrenorul s-a mutat la Craiova.

După ce Alexandra Dinu și Adrian Mutu s-au despărțit, Mario a plecat împreună cu mama sa în Italia, unde a locuit timp de 15 ani. Tatăl său l-a văzut destul de rar, din cauza distanței. Ajuns la vârsta de 19 ani, Mario nu îi reproșează nimic fostului fotbalist. Cu toate astea, recunoaște că figura paternă i-a lipsit în multe momente din viață. ”Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată”, a spus Mario Mutu în timpul emisiunii de la Antena Stars.

De patru luni, adolescentul locuiește singur în Capitală, acesta fiind momentul să își construiască propriul drum în viață. Alexandra Dinu s-a întors în Italia, iar Adrian se află la Craiova. Mario Mutu își dorește să-și deschidă propria afacere, fără a oferi mai multe detalii despre acest lucru. În ceea ce privește fotbalul, tânărul a declarat că a încercat dar nu i se potrivește. Mario a făcut 9 ani baschet, dar a renunțat.

Mario Mutu a intrat în gașca lui Alex Velea

Mario a declarat că faptul că are părinți celebri nu este tocmai un avantaj, pentru că își dă seama că mulți oameni se apropie de el din această cauză. Fiul lui Adrian Mutu își petrece timpul cu băieții de la Golden Boy Society. „E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că anumite persoane te respectă mai mult. Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut”, a declarat Mario Mutu.

Fiul Alexandrei Dinu a mărturisit că se înțelege bine cu fratele său, Tiago, iar cu surorile sale, păstrează legătura prin telefon, pentru că acestea nu locuiesc în România. Alexandra Dinu și Adrian Mutu au decis să se despartă după trei ani de căsătorie, dar niciodată nu s-a vorbit despre motivul care a dus la despărțire. Anii au trecut iar actrița și-a făcut o carieră în Italia, dar și la Hollywood, jucând în numeroase filme celebre. Blondina susține că relația cu Adi Mutu e de domeniul trecutului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: