Redactia.ro
Home » Monden » Mărioara Zăvoranu și Pepe, motivul pentru care Oana Zăvoranu a ajuns la vrăjitoare! Ce s-a întâmplat, de fapt?

Mărioara Zăvoranu și Pepe, motivul pentru care Oana Zăvoranu a ajuns la vrăjitoare! Ce s-a întâmplat, de fapt?

Mărioara Zăvoranu și Pepe, motivul pentru care Oana Zăvoranu a ajuns la vrăjitoare! Ce s-a întâmplat, de fapt?

Oana Zăvoranu a făcut multe mărturisiri șocante la podacastul lui Cătălin Măruță, discutând despre cele mai controversate subiecte din viața sa. 

Mărioara Zăvoranu și Pepe, motivul pentru care Oana Zăvoranu a ajuns la vrăjitoare! Ce s-a întâmplat, de fapt?

Pe lângă multe alte dezvăluiri, Oana Zăvoranu a spus și motivul real pentru care a mers la vrăjitoare, dar mai ales, ce i-au spus acestea. Soția lui Alex Ashraf susține că totul a plecat de la un dans dintre mama sa și Pepe.

Cu toate că este un subiect sensibil pentru ea, pe care nu l-a mai dezbătut până acum, buruneta a considerat că a venit momentul potrivit să dea cărțile pe față. Astfel că, Oana a povestit că după divorțul de Pepe și scandalul cu Mărioara Zăvoranu, lucrurile au luat o întorsătură ciudată în viața vedetei. Cel mai greu moment, fiind de altfel și cel care a declanșat situația cu vrăjitoarele, a fost cel în care Oana a văzut-o pe mama sa și pe Pepe în timp ce dansau în cadrul unei emisiuni TV. Din cauza șocului trăit în acele clipe, vedeta susține că nu a mai ținut cont și a spart televizorul. Actrița simțit atunci că mama sa a trădat-o.

”Nu cred că am mai vorbit despre chestia asta public. S-au întâmplat multe, a fost divorțul. Ceea ce mi-a pus mie capac și m-a făcut să cred că există niște forțe necurate care mă înconjoară și mă învăluie în momentul ăla a fost momentul în care a apărut maică-mea într-o emisiune împreună cu Pepe și au dansat. Pentru mine…acolo s-a rupt lumea mea. Mama s-a aliat cu Pepe. A fost momentul în care m-au sunat și m-am nimerit lângă un televizor pe care l-am și spart în momentul ăla. Practic a fost un șoc pentru toată lumea. Maică-ta dansează cu Pepe. Am zis că e caterincă. Am cedat nervos. Am aruncat cu o telecomandă în televizor. M-am simțit trădată”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul unui podcast.

Ce i-au spus vrăjitoarele Oanei Zăvoranu

Conform declarațiilor făcute de către brunetă, acestea i-au spus că i-au deschis cărțile de tarot și au aflat că Necuratul îi ”bântuie” viața. Când a văzut cu câte probleme se confruntă, Oana recunoaște că, pentru un moment chiar a crezut că este ceva necurat la mijloc, însă, în cele din urmă s-a înșelat amarnic.

”Cei mai mari dușmani de la un anumit moment au fraternizat și eu m-am văzut ca un măgar fraier. Am zis că nu se poate, e ireal, că niște forțe necurate mă învăluie. Am zis că nu există așa ceva, să te trădeze și fostul soț și mama ta. Ăla a fost momentul în care oricum vrăjitoarele aflaseră. Ele m-au căutat. Era o tactică, căutau clienți. Eu n-am spus niciodată oamenii concret cu care m-am întâlnit acolo. Eu intram și unii ieșeau. Politicieni enormi, artiști, sportivi…toți călcau pe acolo. Ele cred că făceau în așa fel să ne întâlnim cu toții acolo. Ele mi-au zis că au deschis cărțile de tarot și că Necuratul m-a luat în fiecare unghier”, a mai dezvăluit Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: