Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu a fost însărcinată cu Pepe, dar nu a păstrat copilul: „Contează foarte mult bărbatul cu care faci un copil”

Oana Zăvoranu a fost însărcinată cu Pepe, dar nu a păstrat copilul: „Contează foarte mult bărbatul cu care faci un copil”

GALERIE FOTO (2) Oana Zăvoranu a fost însărcinată cu Pepe, dar nu a păstrat copilul

Oana Zăvoranu a fost însărcinată cu Pepe, dar nu a păstrat copilul. Vedeta a declarat în podcastul lui Cătălin Măruță că unul dintre cele mai mari regrete ale vieții sale este că nu a făcut un copil. Bruneta a recunoscut că a fost însărcinată cu Pepe, dar a făcut întrerupere de sarcină. Care a fost motivul?

Oana Zăvoranu a fost însărcinată cu Pepe, dar nu a păstrat copilul: „Contează foarte mult bărbatul cu care faci un copil”

Oana Zăvoranu a fost însărcinată cu Pepe. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a răspuns la toate întrebările fără perdea. Bruneta a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața ei și recunoaște că tot ce îi lipsește în momentul de față este prezența unui copil. Oana a recunoscut că a rămas însărcinată de trei ori, dar de fiecare dată a făcut întrerupere de sarcină.

Vedeta avea 20 de ani când a rămas gravidă cu partenerul pe care l-a avut înainte de a se casatori cu Pepe. Întrebată care este regretul ei, Oana Zăvoranu a răspuns: „“Aș fi vrut să fiu o mamă tânără și să am un băiat. În visele mele întodeauna am știu că o să am un băiat. Mi-ar fi plăcut să fiu prietena lui. Așa cred eu că ar trebui să fie un părinte. Eram mama aia cool. Eu am în mintea mea imaginea aia că băiatul merge cu mama și mama e toată într-o fiță, se ține bine și colegii din liceu, care spun <Mamă, ce bunăciune e aia>. Mi-a plăcut legătura asta între mamă și băiat, cum este între tată și fată. M-ai întrebat dacă regret ceva, regret că n-am un băiat de 28 de ani aproape. Mi-aș fi dorit să am un frate mai mare care să îi smardoiască pe toți. Copilul trebuie să știe de respect, dar părintele trebuie să fie cel mai bun prieten. Sunt convinsă că meseria de părinte este cea mai grea”.

Oana Zavoranu

A rămas însărcinată cu Pepe

Oana Zăvoranu, 48 de ani, a declarat că a avut trei ocazii până acum să devină mamă, dar a preferat să întrerupă sarcinile. Bruneta a mărturisit că a rămas însărcinată cu Pepe, dar a considerat că nu vrea să aibă un copil cu acesta. “Am făcut trei avorturi, două înainte să-l cunosc pe Pepe și unul când eram măritată cu el. Am facut întrerupere de sarcină pentru că n-am simțit niciodată să fac pasul ăsta cu un bărbat care se afla la vremea respectivă în viața mea. Pentru o femeie, din punctul meu de vedere, contează foarte mult bărbatul cu care faci un copil. Un copil este binevenit, dar parcă dacă e făcut cu ăla cu care simți, de multe ori îl iubești pe copil pentru că vezi în copil bărbatul ăla”, a declarat Oana Zăvoranu.

Cu toate astea, Oana nu exclude posibilitatea de a fi mamă, la un moment dat, chiar dacă are 48 de ani. Aceasta a dezvăluit că cea mai mare frică e legată de perioada sarcini. „Mă văd mamă, dar îți spun o chestie. Mi-e frică de perioada de gravidenie. Am văzut foarte multe gravide urâte. Știu că o să mă înjure acum. Când e nasul jumătate cât fața, să rețină apă…Dacă le întrebi pe ele, nu o să zică că e bine. Eu cred că în momentul ăla mă voi ascunde’, a adăugat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: