Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei, cuvinte de tandrețe la adresa Oanei Roman, care este plecată la Cannes

Marius Elisei, cuvinte de tandrețe la adresa Oanei Roman, care este plecată la Cannes

Oana Roman si Marius Elisei

De când s-au împăcat, Oana Roman și Marius Elisei își împărtășesc tot mai mult iubirea în public. În timp ce Oana este plecată la Cannes cu fiica lor, Isabela, Marius Elisei scrie cuvinte de tandrețe pe rețelele de socializare la adresa partenerei lui de viață.

Marius Elisei, cuvinte de tandrețe la adresa Oanei Roman, care este plecată la Cannes

Marius Elisei pare că vrea să-și arate tot mai mult sentimentele pentru Oana Roman, de când s-au împăcat. Bărbatul nu doar că o sărută cu patos, așa cum s-a întâmplat în ultimele zile, ci o răsfață și cu vorbe frumoase. Marius Elisei a postat pe pagina sa de Instagram o poză cu fiica lui Isabela și Oana Roman, care sunt plecate la Cannes și iată ce a scris:

”Când îți vezi prințesa și zeița cât de fericite sunt….am putere să urc încă doi munți…..vă iubesc❤”, sunt cuvintele lui Marius Elisei care au generat comentarii precum: ”Așa ar trebui, să le iubești nu să le lași!””Frumos! Sunteți frumoși tare împreună”.

De ce a plecat Oana Roman fără Marius Elisei la Cannes

Oana Roman s-a ales cu hate din partea unor internauți, după ce au văzut-o fără Marius Elisei în vacanța de la Cannnes. Vedeta a explicat că sejurul era planificat dinainte de împăcarea cu cel de care a divorțat în luna februarie.

„Primesc foarte multe mesaje de la voi în care îmi spuneți că nu știu cine nu știu ce a spus despre mine. N-am înțeles despre ce este vorba, dar credeți-mă că nu mă interesează. Vă rog din suflet să nu-mi mai trimiteți mesaje de tipul ăsta pentru că nu mă interesează”, le-a transmis Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.

De asemenea, Oana Roman nu mai vrea să dea atenție răutăților, ci vrea să se axeze în continuare pe familia sa.Am minunea asta de copil extraordinar. Dacă o am pe ea și Marius acasă, care ne așteaptă, și suntem în vacanță, mie nu-mi trebuie nimic altceva și nici nu mă interesează nimic altceva. Nu mă interesează de oamenii care vorbesc despre mine pentru că eu nu vorbesc niciodată despre alții. Îmi văd de viața mea, și de fericirea mea și asta mi-e de ajuns”, a mai spus vedeta Antena Stars.

Marius Elisei a făcut primul pas către împăcare. I-a trimis în repetate rânduri flori Oanei Roman, pentru a o recuceri. ”La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a declarat și Marius Elisei la Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: