Redactia.ro
Home » Sport » Marius Şumudică îl vrea pe Chipciu! A demarat deja discuțiile

Marius Şumudică îl vrea pe Chipciu! A demarat deja discuțiile

Marius Şumudică îl vrea pe Chipciu

Marius Şumudică îl vrea pe Chipciu la Gaziantep Gazişehir. Românul a prins rar prima echipă la Anderlecht, iar anul trecut a fost împrumutat la Sparta Praga.

Belgienii sunt dispuși să renunțe la Alex Chipciu, dar deocamdată nu s-au înțeles cu sefii de la Gaziantep Gazişehir în privința baniilor.

„Mă lupt pentru Chipciu, e foarte greu să-i conving pe başkani, lumea gândeşte diferit când vrei să aduci români, cred că iei comision, dar eu nu m-am băgat niciodată în de astea. Chipciu este jucătorul pe care l-am cunoscut la Braşov, atunci Gigi Becali m-a sunat şi-am zis: ia-l, rupe brazda sub el!,” a spus Şumudică în direct la Digi Sport Special.

Nu este prima dată când Șumudică îl vrea pe Chipciu. Pe vremea când antrena la Al Shabab, în Arabia Saudită a încercat să-l transfere pe român. Atunci internaționalul român a preferat să meargă la Sparta.

Chipciu a fost luat de Anderlecht cu 3 milioane de euro

Fotbalistul de 30 de ani s-a transferat la Anderlecht în 2016, pentru 3 milioane de euro și are contract până în vara lui 2020. Nu a impresionat în Belgia, așa că a fost împrumutat la Sparta Praga. Mijlocașul a debutat în Liga I în 2007 la Brașov, pentru care a marcat 13 goluri. Au urmat două sezoane la Forex. Revine la Brașov în 2009, pentru ca în 2011 să semneze cu Steaua București, un contract valabil cinci ani. Fiind într-o formă foarte bună este în continuare convocat și la echipa națională, pentru care a jucat în 46 de meciuri și a înscris șase goluri. În acest moment cota de piață a mijlocașului este de 800 de mii de euro.

Citește și: Tomas Ryde amenință cu tribunalul! Va da FRH în judecată

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: