Redactia.ro
Home » Știri » Mărturia unei românce care a întâmpinat coronavirusul în China: „Mi-au tremurat picioarele de frică”

Mărturia unei românce care a întâmpinat coronavirusul în China: „Mi-au tremurat picioarele de frică”

coronavirus romanca china

Coronavirusul a făcut victime în toată lumea, mai cu seamă în China, acolo unde au și apărut primele cazuri de infectare cu virusul Covid-19. Nicoleta B. este o româncă, stabilită în China de 14 ani, surprinsă evident de epidemia de coronavirus. Tânăra a povestit tot ce a trăit în această perioadă de izolare.

Cum a trăit o româncă stabilită în China pe timpul coronavirusului

Nicoleta a fost prinsă la momentul izbucnirii epidemiei chiar în Shanghai, oraș în care trăiește de mai mulți ani, fiind o tânără antreprenoare. Aceasta a povestit, pe larg, într-un interviu acordat celor de la csid.ro despre cum și-a petrecut zilele în izolare și nu numai. Potrivit vorbelor ei, Nicoleta a stat izolată timp de 23 zile. Și ea, dar și ceilalți cetățeni, au fost conștienți de riscurile expunerii și au preferat să nu-și pună viața în pericol.

Nicoleta mărturisește că autoritățile au adoptat o atitudine mult mai fermă și că le-a impus cetățenilor să stea în izolare. În caz contrar, sunt arestați. „Păi în media s-a scris clar cine iese fără mască şi iese fără rost vine poliţia şi îi ia, îl arestează. Cred că asta lipseşte în Ro, consecinţe clare. Trebuie făcute reguli ca la copii. Oamenii trebuie să ştie ce trebuie să respecte şi care sunt consecinţele dacă nu respectă.”, a mărturisit aceasta.

Nicoleta despre teama care a guvernat-o în toată această perioadă: „Mi-au tremurat picioarele”

Românca spune că acum lucrurile s-au mai calmat, iar lucrurile încep să reintre în normal. Dacă în timpul epidemiei erau arestați dacă ieșeau pe străzi fără motiv, acum o parte din restricții s-au ridicat. Chiar și așa, Nicoleta își amintește de momentele în care era forțată de împrejurări să iasă din casă, pentru a merge la cumpărături: ”Am stat 23 de zile izolată în casă. Când am ieşit la cumpărături, mi-au tremurat picioarele de frică să nu iau virusul”, a declarant aceasta pentru sursa mai sus menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: