Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mărturie șocantă a unui bărbat aflat în moarte clinică. A văzut Iadul timp de 23 minute: ”Mii de oameni ardeau și țipau”

Mărturie șocantă a unui bărbat aflat în moarte clinică. A văzut Iadul timp de 23 minute: ”Mii de oameni ardeau și țipau”

GALERIE FOTO (2)

Un bărbat din SUA șochează! Spune că a fost în moarte clinică pentru 23 de minute, timp în care a ajuns în Iad și a fost martor la ororile din lumea de dincolo.

Mărturie șocantă a unui bărbat aflat în moarte clinică. A văzut Iadul timp de 23 minute

Bill Wiese un american din New York a șocat presa internațională prin mărturia sa. Bărbatul a spus că a fost în moarte clinică pentru 23 de minute și a văzut Iadul. Individul a scris chiar și o carte despre ororile la care a fost martor, scrie protv.ro 

Bill Wiese a precizat că a murit în timp ce s-a îndreptat către frigider să-și ia ceva de băut. A simțit cum sufletul i s-a desprins de suflet și transportat printr-un tunel. A aterizat apoi pe o podea a unei închisori, unde se simțea o căldură insuportabilă și un miros extrem de neplăcut.

Foto: Americanul care a văzut Iadul

”Erau pereți de piatră, arăta mai degrabă ca o temniță – o temniță plină cu fum, murdată, urât mirositoare. Căldura era de nesuportat, mă întrebam cum mai sunt în viață. De ce sunt aici, cum am ajuns aici?”, a spus Bill într-un interviu.

Bill Wiese: ”Ești mort de frică, în întuneric deplin”

Bărbatul a mai dezvăluit că în Iad erau mii de oameni care ardeau și țipau și că, totodată, s-a simțit cuprins de o frică puternică într-un întuneric beznă.”Am văzut acest hău de foc. Înăuntru erau sute, poate mii de oameni care ardeau și țipau. Urletele erau asurzitoare. Fizic, ești extenuat în iad. Ești mort de frică, în întuneric deplin”, a mai descris Bill.

Un britanic a văzut și el Iadul

Bill nu este singura persoană care a vizitat lumea de dincolo. Un britanic pe nume Jeff a mărturisit că s-a trezit brusc pe vârful unei coline, întunecate, unde mii de oameni încercau să ajungă cu brațele la el. De altfel, o forță nevăzută l-a împins către lumea reală, pentru că ”ar mai avea de lucru cu el.”

„Eram pe vârful unei coline când m-am trezit scufundându-mă într-un abis de întuneric umplut de mii de oameni. Brațele lor încercau să ajungă la mine. Nu le puteam vedea fețele, ci doar brațele. Pe măsură ce am început să pășesc în vid, m-am trezit împins înapoi de la marginea abisului de o forță nevăzută. Am auzit cuvintele: Nu este încă vremea ta, mai am de lucru cu tine. În clipa imediat următoare soția mea mă împingea afară din mașină și începea să mă resusciteze”, a mărturisit bărbatul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: