Redactia.ro
Home » Monden » Medicul Flavia Groșan a explicat de ce fiicele Danei Budeanu au anticorpi, deși nu au avut COVID19. Motivul este de-a dreptul șocant

Medicul Flavia Groșan a explicat de ce fiicele Danei Budeanu au anticorpi, deși nu au avut COVID19. Motivul este de-a dreptul șocant

Medicul Flavia Groșan a explicat de ce fiicele Danei Budeanu au anticorpi, deși nu au avut COVID19

Medicul Flavia Groșan a explicat de ce fiicele Danei Budeanu au anticorpi, deși nu au avut COVID19. Dana Budeanu și-a uimit susținătorii după ce a declarat că în cadrul familiei sale s-a produs o situație ciudată. Cele două fiice ale sale au fost găsite cu anticorpi, cu toate că nu au avut coronavirus.  Pentru a clarifica situația,  medicul Flavia Groșan a explicat motivul.

Medicul Flavia Groșan a explicat de ce fiicele Danei Budeanu au anticorpi, deși nu au avut COVID19. Motivul este de-a dreptul șocant

Medicul Flavia Groșan a explicat de ce fiicele Danei Budeanu au anticorpi, deși nu au avut COVID19. Creatoarea de modă Dana Budeanu a vorbit recent, despre o situație ciudată petrecută în familia sa. Vedeta a spus că fiicele sale au fost depistate cu anticorpi, dar nu au avut coronavirus. Dana a vorbit în emisiunea „Sinteza Zilei” despre faptul că fetele sale nu au avut simptome nici măcar o zi, iar alte persoane din casă nu au fost infectate și nici nu au anticorpi.

Creatoarea de modă a precizat că în toată perioadă, ea a stat alături de fiicele sale, iar cu toate astea, ea nu s-a infectat. „Fetițele mele nu au avut chestia asta. Ne-am testat toate trei. Mi-e rușine să spun asta… și am verificat anticorpii. Fetițele mele au anticorpii și eu nu. Eu trăiesc cu ele la modul lipit, totul este împreună, totul este în același timp, ele nu au avut niciodată nimic și au anticorpi”, a spus Dana Budeanu.

După ce i-a auzit declarațiile vedetei, medicul pneumolog Flavia Groșan a explicat acest fenomen, având argumente halucinante. Conform acesteia, aceste cazuri sunt des întâlnite în cadrul familiilor, iar una sau două persoane sunt testate pozitiv, iar ceilalți membri ai familiei nu contactează virusul. Mai mult, specialistul a explicat și situația celor două fiice ale Danei Budeanu. „Copiii fac de regulă forme simple, ușoare. Am întâlnit mereu cazuri mama pozitivă, soț, ginere, fată negativ. Le întâlnesc frecvent”, a spus medicul Flavia Groşan.

Dana Budeanu o apreciează pe Flavia Groșan

Tot în aceeași emisiune, Dana Budeanu a declarat în nenumărate rânduri că o apreciează pe Flavia Groșan, afirmând totodată cu recunoștință faptul că pozitivismul medicului fac ca această situație să fie mult mai bună. „Mă bucur că am putut o susțin. O susţin în continuare. Viața este despre oameni ca doamna Groșan. Viața cu bune și cu rele se trăiește cu zâmbetul pe buze fiind pozitiv. Găsind soluții bucurându-te în continuare de ceea ce mai poți să te bucuri. Viața nu se trăiește în panică.Oferă o alternativă la această psihoză. Această psihoză face enorm de multe victime. Este firesc ca oamenii să nu mai aibă încredere să meargă la spital. Cine ar avea, când pe absolut toate posturile TV toți acești „specialiști” ne explică că pur și simplu trăim apocalipsa”, a dezvăluit Dana Budeanu.

Pe de altă parte, medicul-șef UPU SMURD Bihor, Hadrian Borcea consideră că persoanele care se lasă influențate de teoriile medicului Flavia Groșan, ajung într-o situație dramatică.”E o convingere proprie pe care și-o creează, sunt păreri din social media spuse de persoane fără prea multă responsabilitate și fără să se gândească ce efecte au asupra celui care ascultă. Aceste cuvinte duc la tragedii”, a spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: