Redactia.ro
Home » Stil de viață » Zece mesaje de iertare pentru persoana căreia i-ai greșit

Zece mesaje de iertare pentru persoana căreia i-ai greșit

Iertare

Iertarea este poate cel mai greu lucru de obținut de la o altă persoană. Suntem oameni și toți suntem supuși greșelii, așa că este foarte important să știm și cum să ne cerem scuze.

Cum să îți ceri scuze corect. Ce trebuie să faci

Dacă ai greșit față de cineva și îți pare foarte rău, este simplu ce ai de făcut. Sau, cel puțin primul pas este simplu. Trebuie să îți ceri iertare pentru comportamentul tău care a creat suferință. Ce trebuie să faci atunci când îți ceri scuze? Să te asiguri că persoana din fața ta vede regretul tău și mai mult, că îți asumi că acel comportament a fost unul greșit, care nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată.

Pentru că nu avem mereu cuvintele la îndemână, mai ales când suntem emoționați, am pregătit o listă cu mesaje de iertare, pe care le poți folosi de fiecare dată, în funcție de ocazie.

Mesaje de iertare

Ce trebuie să spui când ai greșit foarte mult față de cineva și vrei cumva să îndrepți răul? Trebuie să știi cum să îți ceri scuze, pentru că acesta este primul pas către iertare.

Ți-am greșit când te așteptai mai puțîn. M-am lăsat purtat de slăbiciunile mele care nu au făcut decât să umbrească dragostea pe care ți-o port. Iartă-mă!

Pentru fiecare clipă în care vorbele mele te-au rănit, în care privirea mea ți-a năruit visurile, în care îmbrățișarea mea rece a spulberat promisiunile iubirii, îți cer iertare!

Cel mai mult mă doare când îți citesc în ochi dezamăgirea. Privirea ta îndurerată îmi amintește de faptul că sunt un simplu om supus greșelii. Iartă-mă!

A fost o vreme când promisiunile mele îți dădeau puterea de a merge mai departe. Acum ele nu fac decât să îți aducă aminte de greșelile mele. Sper că va veni o zi în care vei putea privi cu înțelegere în urmă. Până când va veni acea zi eu mă voi strădui să fac tot ce îmi stă în putință pentru a-ți arată cât de mult te iubesc. Iartă-mă!

Ce trebuie să spui ca să îți ceri iertare

De când te-am făcut să suferi relația noastră nu a mai fost la fel. Dar acum dragostea noastră poate deveni și mai puternică. Să trecem peste obstacole și să lăsăm trecutul în urmă pentru a întâmpina cu speranța anii pe care îi vom petrece împreună!

Îmi pare rău că te-am dezamăgit! Nu îți pot promite că asta nu se va mai întâmplă însă îți pot spune cu siguranță că te voi iubi mereu.

Mă doare să știu că te-am făcut să plângi atunci când trebuia să razi, să cazi atunci când trebuia să te ridici, să te îndoiești atunci când trebuia să crezi. Iartă-mă!
Îmi lipsește zâmbetul tău cald cu care mă intampinai de fiecare dată când mă vedeai. Îmi va trebui o viață întreagă pentru a-l uită.
Aș face orice că să mă ierți pentru a scapă de dorul copleșitor pe care îl simt acum pentru ține.
Abia acum îmi dau seama că nu am știut să apreciez micile momente de bucurie în care îmi arătai cât de mult mă iubești. Iartă-mă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: