Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul Anamariei Prodan pentru cei care o blamează! Impresara acceptă orice lucru pe care îl face Reghe

Mesajul Anamariei Prodan pentru cei care o blamează! Impresara acceptă orice lucru pe care îl face Reghe

Masajul Anamariei Prodan pentru cei care o blamează! Impresara acceptă orice lucru pe care îl face Reghe

Anamaria Prodan s-a săturat de cei care o blamează așa că a publicat din nou o fotografie cu ea și Reghe și a pius o descriere directă și de impact! Se pare că impresara acceptă orice face soțul ei și nu ține cont de ce zice lumea. 

Mesajul Anamariei Prodan pentru cei care o blamează! Impresara acceptă orice lucru pe care îl face Reghe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au început un scandal uriaș în urmă cu ceva timp. Familia puternică de altădată nu mai e deloc stabilă și au început să apară zvonuri cum că cei doi soți vor divorța. Celebra impresară s-a ferit cât a putut de aceste speculații și a susținut, la fel cum susține și acum, că ea și Reghe se iubesc ca-n prima zi și că nimic nu o să-i despartă.

De curând au tot apărut imagini cu Laurențiu Reghecampf alături de diferite posbile amante, iar cu toate că Anamaria Prodan a văzut imaginile, aceasta a negat totul. Acum, așa cum ne-a obișnuit deja, impresara a postat o fotografie pe contul ei de Instagram pentru cei care o blamează.

Poza postată este una mai veche, de la începutul relației lor, aceasta demonstrând că Reghe a fost și este al ei în continuare, chiar dacă sunt mici scăpari din partea actualului antrenor al echipei de fotbal din Craiova. Mai mult, în descrierea fotografiei, Anamaria Prodan a transmis un mesaj foarte dur: ”u are the best, fuck the rest (Tu ești cel mai bun, la naiba cu restul)”.

Semne că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat și în acte

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat, aceasta este informația care circulă și zguduie lumea mondenă și sportivă în aceste momente! Deși nu a dat declarații pe acest subiect, pe care l-a trata cu maximă discreție, există anumite detalii care trădează despărțirea și în acte a celor doi.

Din primele informații, Laurențiu Reghecampf a confirmat indirect că a divorțat de Anamaria Prodan. La semnarea contractului cu Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a apărut fără soția lui Anamaria Prodan, cea care îl însoțea, de regulă, la astfel de evenimente. Însă iată că un alt detaliu i-a făcut pe toți să creadă că despărțirea dintre cei doi este cât se poate de evidentă.

Chiar la momentul oficial când a semnat contractul cu Universitatea Craiova, s-a putut observa că Laurențiu Reghecampf a apărut fără verighetă pe deget. Detaliul este unul important având în vedere că până acum, antrenorul nu a mai apărut fără această bijuterie care îl lega simbolic de soția sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: