Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul Larisei Iordache, după înmormântarea mamei sale: ”Îngerul meu păzitor”

Mesajul Larisei Iordache, după înmormântarea mamei sale: ”Îngerul meu păzitor”

GALERIE FOTO (2) Larisa Iordache si mama ei

În urmă cu câteva zile, celebra gimnastă Larisa Iordache, a avut parte de cel mai greu moment din viața ei: decesul mamei. Femeia a pierdut lupta cu cancerul, iar fiica ei poartă o durere imensă acum în suflet. După ce și-a condus mama pe ultimul drum, Larisa Iordache a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Mesajul Larisei Iordache, după înmormântarea mamei sale: ”Îngerul meu păzitor”

Larisa Iordache și-a condus mama pe ultimul drum, în urmă cu câteva zile. Gimnasta a ținut să mulțumească, printr-un mesaj postat pe Instagram, celor care au luat parte la înmormântare. Le este recunoscătoare pentru sprijin.

”Vreau să vă mulțumesc din suflet celor care au fost alături de mine și de familia mea perioada aceasta cu tot sufletul. Este o perioadă foarte grea și nu pot să-mi găsesc cuvintele exact cum mi-aș dori, însă mulțumesc pentru prezență, gânduri și pentru sfaturile primite”, a scris Larisa Iordache pe Instagram.

Totodată, Larisa a mai postat o poză cu mama ei când era în viață și a scris: ”Îngerul meu păzitor”, sunt cuvintele sportivei din dreptul imaginii de mai jos:

Foto: Instagram Larisa Iordache

Larisa Iordache, către mama sa: ”Te iubesc!”

Mama Larisei Iordache a murit sâmbăta trecută. A doua zi, Larisa a dat vestea și fanilor săi, tot pe Instagram. Gimnasta a scris cuvinte din care i se putea simți durerea. ”Sufletul să îți fie liniștit mami😞🖤 mereu în inimă, sufletul și mintea mea vei ramane cel mai puternic om din lume. Te iubesc❤️”, a scris Larisa Iordache pe Instagram.

Atunci când era în viață, mama Larisei Iordache avea doar vorbe de laudă la adresa copilului său. La fiecare competiție, femeia îi ținea pumnii strânși fiicei ei. Avea un umor aparte, iar drept dovadă cuvintele: ”Când greșește seamană cu tatăl ei, când reușește seamăna cu mama ei”. De asemenea, mama Larisei spunea că s-au depus eforturi majore pentru susținerea Larisei în cariera de gimnastă.

„Sunt foarte bucuroasă. Sunt mândră. M-am uitat cu atenție și am ținut pumnii strânși fetei. Am mare încredere in ea. Este un copil care a muncit și sunt foarte încântată că mulți români sunt încântați de ea. Când greșește seamană cu tatăl ei, când reușește seamăna cu mama ei. Am facut multe sacrificii, am ajutat-o cât am putut ..în permanență. Am ajutat-o când i-a fost greu, probabil de aia a ajuns și la nivelul acesta. Tot timpul am susținut-o înainte de a intra în sală, i-am spus că este cea mai buna. Ea știe oricum ce are de facut, nimic în plus. A ajuns acum la o vârstă, nu trebuie să-i mai spun eu”, declara mama Larisei Iordache.

Cu trei săptămâni înainte ca mama sa să moară, Larisa Iordache a obținut aurul în finala Cupei Mondiale de la Cairo (Egipt), la bârnă!  De altfel, Larisa Iordache va lua parte pe data de 23 iulie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde s-a calificat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: