Redactia.ro
Home » Sport » Mesajul oltenilor după moartea lui Costin Mărculescu

Mesajul oltenilor după moartea lui Costin Mărculescu

costin marculescu, Universitatea Craiova,

Universitatea Craiova nu l-a uitat pe Costin Mărculescu, un fan înfocat al echipei. Oltenii au postat un mesaj în amintirea actorului. Acesta a fost găsit mort în locuința sa din București.

Costin Mărculescu era un suporter înfocat al Universității Craiova. Oltenii nu l-au uitat și după ce s-a aflat că actorul a fost găsit mort în locuința sa, pe pagina de facebook a clubului a fost postat un mesaj în amintirea sa.

„Actorul Costin Mărculescu ne-a părăsit. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul oltenilor.

Actorul a fost mereu aproape de echipa pe care o iubea. A fost văzut de foarte multe ori la meciurile Universității Craiova. De asemenea era prieten cu mai multe foste glorii ale echipei din Bănie.

Costin Mărculescu a murit la doar 51 de ani

Actorul a fost găsit fără suflare în baia din locuința sa. Polițiștii sunt cei care l-au găsit după ce fuseseră alertați de vecini. Aceștia au declarat că nu îl mai văzuseră pe Mărculescu de câteva zile. Legiștii au efectuat autopsia și au stabilit că actorul a suferit un infarct. Actorul a fost cunoscut mai ales datorită rolului din filmul “Liceenii”. Se pare că de ceva timp acesta trecea prin clipe grele. Ar fi avut datorii uriașe la întreținere. Problemele financiare pentru actor au început atunci când a fost nevoit să-și închidă agenția de modele pe care o conducea.

“Mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas cu vreo sută de mii de euro, datorii. De 8 ani de zile, deși am apărut în peste 2500 de emisiuni, la toate televiziunile, mi-am dat seama că toată lumea s-a folosit de mine ”, spunea Costin Mărculescu în urmă cu ceva vreme.

Costin Mărculescu a jucat în mai multe filme și piese de teatru, alături de actori celebri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: