Redactia.ro
Home » Sport » Mesajul trimis de Simona Halep, după ce a ajuns în Australia

Mesajul trimis de Simona Halep, după ce a ajuns în Australia

simona halep, Australian Open, carantina,

Simona Halep a intrat în carantină, după ce a ajuns la Adelaide. Românca este însoțită de antrenorul său, Darren Cahill.

Campioana de la Wimbledon și Roland Garros a ajuns în Australia și a postat un mesaj pentru fanii săi.

”Sunt foarte fericită că am ajuns în Australia. Mulțumesc mult, Tennis Australia, și tuturor celor care m-au ajutat. Îmi încep carantină în frumosul oraș al lui D (n.r. Darren Cahill), Adelaide”, a scris Simona Halep.

Românca este obligată să stea 14 zile în carantină. Simona Halep și antrenorul său, Darren Cahill au voie să părăsească hotelul unde stau doar pentru antrenamente. După această perioadă, constănțeanca va participa la turneul de categorie WTA 500, programat în perioada 31 ianuarie – 6 februarie. La această competiție și-au anunțat prezența Rafa Nadal, Novak Djokovic, Dominic Thiem, Naomi Osaka sau Serena Williams. Apoi toți sportivii vor merge la Melbourne unde între 8 și 20 februarie, pentru a participa la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Simona Halep este favorită numărul 2, după liderul mondial, australianca Ashleigh Barty.

Antrenorul Simonei Halep stă în carantină

Chiar dacă Darren Cahill este acasă și nu a călătorit, pentru a putea sta împreună cu eleva sa, este obligat să respecte și el carantina.

„Nu ştiu dacă am voie să spun unde suntem cazaţi, dar condiţiile sunt excelente. Aceasta este prima cafea din cele multe pe care le voi consuma în următoarele 14 zile”, a scris Darren Cahill pe rețelele de socializare.

Doi jucători au COVID-19

Madison Keys, una dintre favoritele turneului a anunțat că nu mai poate participa la Australian Open. A fost depistată pozitiv cu Covid-19, chiar înaintea plecării spre Australia.

”Sunt extrem de dezamăgită de faptul că nu voi putea juca în săptămânile următoare, după ce m-am antrenat din greu. Mă voi autoizola acasă și aștept să revin luna viitoare în circuit”, a scris Madison Keys pe pagina ei de Twitter.

Cel mai probabil, nici Andy Murray nu va putea juca la Australian Open. Scoțianul primise un wildcard din partea organizatorilor, dar acum planurile sale au fost date peste cap. Jucătorul de tenis speră însă că va putea participa, după ce va sta în izolare 14 zile, dar va avea nevoie de o dispensă din partea Guvernului din Australia. Chiar dacă o va primi, situația este complicată, pentru că potrivit legii odată ajuns în Australia ar trebui să mai stea încă 14 zile în carantină. Andy Murray a jucat ultima oară în octombrie, la turneul de la Koln.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: