Redactia.ro
Home » Sport » Când joacă Simona Halep primul meci la Australian Open 2021

Când joacă Simona Halep primul meci la Australian Open 2021

Simona Halep

Turneul Australian Open va fi primul din anul 2021, iar la acesta va participa inclusiv Simona Halep. Iată când va juca românca și ce spune despre competițiile sportive în plină pandemie.

Când joacă Simona Halep la Australian Open

Românca a decis să participe la această competiție, în ciuda faptului că sunt niște condiții speciale, mai grele. Înainte de Australian Open, Simona Halep dorea să participe la Abu Dhabi, dar o decizie de ultim moment a făcut-o să renunțe.

„Voi merge și voi juca la Abu Dhabi. Abia aștept să resimt emoțiile meciurilor oficiale. Chiar dacă te antrenezi două-trei luni, nu se compară cu un meci oficial. Va fi o pregătire bună pentru Australian Open. Îmi doresc să merg la Abu Dhabi și să câștig fiecare meci”, spunea sportiva Simona Halep.

Peste aproape trei săptămâni, Simona Halep va participa la primul turneu important de tenis. Aceasta a zburat deja la Antipozi, unde își va petrece următoarele zile, înainte de începerea Australian Open.

„Știu că va fi dificil din punct de vedere mental, dar simt că experiență avută în ‘bulele’ construite de WTA mă va ajută să depășesc orice,” a declarat Halep.

Iată ce declara sportiva despre condițiile din Australia:

„Acum știu ce mă așteaptă în fiecare turneu și nu mai sunt la fel de îngrijorată, pentru că în Australia situația este sub control, iar ei sunt foarte organizați,” a spus Simona Halep.

Ce program are Simona Halep la începutul anului 2021

31 ianuarie – 6 februarie: WTA 500 Melbourne

8-20 februarie: Australian Open

1-6 martie: Qatar Total Open

7-13 martie: Dubai Duty Free Tennis Championships

23 martie – 3 aprilie: Miami Open

Mai mult, Simona Halep a declarat că cel mai probabil va participa şi la tunerul de la Miami, dacă acesta se va ţine. De asemenea, sportiva a mai anunțat și că va participa la Doha și Dubai.

„Se pare că o să se țină un turneu și la Miami. Nu se știe încă sigur, iar după accea vom vedea; încă nu au făcut calendarul pentru că se schimbă de la săptămâna la săptămâna,” a declarat Simona Halep pentru Aleph News.

„Dacă va fi ca aici, o bulă, voi merge la Australian Open, în condiții de maximă securitate sanitară. Dacă nu pot să mă antrenez timp de 2 săptămâni, evident că nu pot să joc. Darren mi-a spus că atât carantina, cât și turneele vor fi la Melbourne și va trebui să ajungem mult mai repede anul acesta în Australia. Sunt pregătită pentru o astfel de deplasare și sper să fie bine. Nu pot să fiu 100% sigură că voi fi la capacitate maximă, pentru că vor fi condiții diferite”, a mai spus sportiva de origine română.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: