Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, momente de neuitat împreună! Și-au surprins fanii

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, momente de neuitat împreună! Și-au surprins fanii

GALERIE FOTO (5)

Mihaela Rădulescu și partenerul ei, Felix Baumgartner, știu să se bucure de timpul petrecut împreună! Cei doi iubiți au arătat tuturor cum profită de vremea frumoasă din Monaco și cum imortalizează momente de neuitat unul alături de celălalt.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, momente de neuitat împreună! Și-au surprins fanii

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner iubesc adrenalina! Cel puțin, asta reiese din ultimele lor postări de pe Instagram, prin care și-au surprins fanii. Cei doi îndrăgostiți s-au distrat din plin, în timpul unei activități din Monaco, care a constat într-un zbor cu parapanta.

În timp ce partenerul ei a pus la punct toate cele necesare zborului cu parapanta, Mihaela Rădulescu nu a ezitat să-l fotografieze, dar și ea să-și facă unele fotografii bune de pus în ramă. Cu siguranță momentul zborului cu parapanta a fost unul de vis, căci au putut vedea Monaco în toată splendoarea lui, de la înălțime.

Foto: Instagram Mihaela Radulescu

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, relație de șase ani

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de șase ani. Relația lor vine după ce Mihaela Rădulescu a mai fost căsătorită cu Elan Schwartzenberg și Ștefan Bănică Jr. De asemenea, Mihaela Rădulescu a mai avut o relație neoficializată cu Dani Oțil, prezentatorul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. Mihaela Rădulescu își iubește nespus actualul partener, iar drept dovadă sunt cuvintele pe care i le-a scris acestuia pe rețelele de socializare, de ziua lui:

”La mulți ani, Scahtzi! Continuă să rulezi, continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu. Și restul… le știi”, a scris Mihaela Rădulescu, în urmă cu câteva zile, pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Cei doi s-au cunoscut în timpul unui interviu al Mihaelei Rădulescu, după care Felix a invitat-o la cină.  „Îmi place (Mihaela Rădulescu – n.red.) şi îmi doresc să aflu cât mai multe despre ea şi despre ţara ei. Am cunoscut-o pe sora ei. Are o familie frumoasă. Mihaela este o persoană adorabilă. Este foarte bine organizată, puternică, ştie foarte bine ce vrea, mă distrez mult în preajma ei. Nu am fost niciodată cu o femeie cu care să mă distrez atât de mult. Dar, în acelaşi timp, iubeşte provocările şi este foarte exigentă“, a povestit Baumgartner pentru Antena Stars, în anul 2015, la începutul relației cu vedeta din România.

Deși ei nu au copii, Mihaela Rădulescu are un fiu, Ayan Schwartzenberg, din căsătoria cu Elan Schwartzenberg. Tânărul îi seamănă leit mamei sale și are un fizic șarmant la cei 17 ani.

PRO TV - Mihaela Rădulescu, despre relația cu iubita fiului ei: bdquo;E o bucurie să-ți vezi copilul îndrăgostit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: