Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu, trup de zeiță la 51 de ani. Vedeta s-a postat în costum de baie

Mihaela Rădulescu, trup de zeiță la 51 de ani. Vedeta s-a postat în costum de baie

GALERIE FOTO (3)

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute, frumoase și talentate românce. Ea duce o viață de lux pe Coasta de Azur alături de fiul ei Ayan și de Felix Baumgartner. Frumoasa Mihaela are 51 de ani și nu se sfiește să se afișeze în costum de banie fiindcă are un corp parcă rupt din revistele americane.

Mihaela Rădulescu, apariție de senzație

Mihaela Rădulescu a publicat o serie de fotografii în care apare îmbrăcată în costum de baie. Vedeta a stârnit un val de aprecieri din partea internauților. Mihaela Rădulescu a apărut într-un costum de baie minuscul din două piese. Vedeta poate concura lejer cu domnișoarele de 20 de ani în ceea ce privește aspectul fizic. Mihaela are tot corpul tonifiat și pielea bronzată perfect. Fiul ei, Ayan este probabil foarte mândru de mama sa, care poate fi confundată cu sora sa mai mai mare.

Internauții au comentat la fotografiile Mihaelei Rădulescu, complimentând-o și spunîndu-i că arată cu mult mai tânără decât este. „Mi-ar fi rușine să stau lângă tine pe plajă, mă duc să mă ascund într-un colț”, „Cât ai împlinit??? 25?? Superbă”, „Întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Arăți tare bine. Ești inspirație pentru noi„, au fost doar o mică parte dintre reacții.

Cum se menține Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a dezvăluit mai de mult și care este elixirul tinereții ei. Vedeta a povestit că nu ratează nicio zi de sport intens și alimentație sănătoasă. Ea a mai precizat că nu crede în diete și că sportul este cheia succesului în ceea ce privește menținerea corpului într-o formă perfectă chiar și la o vârstă trecută de 20-30 de ani.

Îngrijirea personală, sportul și alimentația sunt pe lista mea de priorități, dar și de obiceiuri zilnice, fără excepție, fără scuze inventate. Timp avem pentru orice, voința și organizarea sunt cheia. Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi, cred în mâncat orice cu măsură, într-o bună stare de spirit, și în sport, ca practică zilnică. Mai cred în feminitate, în sensul abordării unor situații sau a comportamentului cu ceilalți cu eleganță, umor, onestitate. Femeile tot vor să fie numite puternice, dar uită să fie femei, adesea. Și cât de frumoase sunt femeile sexy și senine!„, a povestit mai de mult Mihaela Rădulescu.

Mihaela mare are, însă, un truc despre care puțină lume știe. Și anume, ședințe de oxigenare. Vedeta TV a dezvăluit că nu trece luna fără să apeleze la astfel de procedură:  “Fac lunar sedinte de oxigenare in camera hiperbarica, sunt extrem de incantata de rezultatele vizibile dupa Acoustic Wave Therapy sau Mobilift si Dermapen. Si nu le fac doar la Monaco, ci si in Romania”. O astfel de ședință ajunge și la 100 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: