Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac își dorește un copil! O femeie celebră s-a oferit să-i facă unul

Mihai Bendeac își dorește un copil! O femeie celebră s-a oferit să-i facă unul

Mihai Bendeac își dorește un copil! O femeie celebră s-a oferit să-i facă unul

Mihai Bendeac își dorește un copil! Actorul a postat un anunț pe pagina lui de Instagram în care întreabă femeile car vor să-i aducă pe lume un fiu. 

Mihai Bendeac își dorește un copil

Mihai Bendeac și-a luat admiratoarele prin surprindere! Excentricul actor a postat o fotografie cu un mesaj în care anunță ca își dorește un copil, pe motiv că nu mai are conținut pentru profilul lui de Instagram. Răvnitul burlac a fost asaltat cu mesaje de la toate doamnele și domnișoarele care s-au oferit cu plăcere să-i aducă pe lume un copil. Fanele nu au fost singurele care s-au oferit să-i facă un copil, ci chiar și o femeie celebră a lăsat un comentariu.

Mihai Bendeac își dorește un copil! Fiind pandemie, la fel ca restul artiștilor, Mihai Bendeac nu mai poate să fie fizic alături de fanii săi, însă, faimosul artistă continuă să păstreze o legătură foarte închegată cu aceștia. Drept urmare, actorul se folosește de rețelele de socializare pentru a-i ține la curent pe admiratorii săi cu orice se mai întâmplă nou în viața lui, potrivit spynews.ro.

De curând, Mihai Bendeac și-a surprins fanele atunci când și-a exprimat o dorință neașteptată, aceea de a deveni tată. Mai exact, celebrul actor a întrebat pe rețelele de socializare cine vrea să facă un copil cu el. Tot în spirit de glumă, vedeta a spus că poate măcar există cineva care să-i împrumute o pisică.

”Vrea cineva să facă un copil cu mine? Că nu mai am ce să postez! Sau să-mi împrumute o pisică…”, a scris Mihai Bendeac pe contul lui de Instagram.

Printre sutele de fane care au sărit în ajutorul artistului s-a regăsit și o femeie foarte celebră. Se pare că, mai în glumă, mai în serios, celebra Anastasia Soare s-a oferit să-i facă un copil. Mai exact, aceasta i-a comentat: ”Hai că mă sacrific eu!! Și atunci să vezi ce mult content vei avea!!

Actorul a văzut imediat replica femeii de afaceri și i-a și răspuns, în aceeași notă: ”Ora și locul ”, i-a spus Mihai Bendeac Anastasiei Soare.

Mihai Bendeac și-a lansat propria carte

De curând, Mihai Bendeac și-a lansat prima lui carte. Aceasta a fost scrisă în colaborare cu mama lui și se numește ”Jurnalul unui burlac – Conversații cu mama”.

Prețul cărții ete de 49 de lei, banii fiind donați unei cauze nobile. Mihai Bendeac a mărturisit că absolut toate încasările pe care le va primi din vânzarea acestei cărți, vor fi donate în scop caritabil. Astfel, el îndeamnă oamenii să o achiziționeze, nu pentru a o citi, ci pentru a contribui la renovarea spitalelor de stat de la noi din țară. Secția de oncologie pediatrică a spitalului Fundeni, va fi primul proiect care se va bucura de renovare din banii proveniți din vânzarea acestei cărți.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: