Redactia.ro
Home » Sport » „Miki” Alexandrescu, celebrul comentator de Formula 1 a decedat!

„Miki” Alexandrescu, celebrul comentator de Formula 1 a decedat!

„Miki” Alexandrescu a decedat

„Miki” Alexandrescu, celebrul comentator de Formula 1 a decedat la vârsta de 65 de ani. Acesta a murit vineri, 13 martie în urma unui infarct.

Anunțul oficial a fost făcut de Eurosport, acolo unde a lucrat mai mulți ani. Se pare că în momentul în care s-a întâmplat tragedia, celebrul comentator de Formula 1 juca o partidă de tenis cu fiul său. „Miki” Alexandrescu a devenit celebru în anii ’90 când a comentat cursele de Formula 1 la TVR. Apoi s-a mutat la PRO TV, televiziune care cumpărase drepturile de transmitere ale competiției. Dan Alexandrescu a moștenit pasiunea pentru mașini și adrenalină de la tatăl său, Emilian Alexandrescu.

”Pentru că nu avea cu cine sa mă lase acasă, tatăl meu mă lua la poligon. Aici, am condus pentru prima dată o mașina, deși nu ajungeam la pedale. Aveam opt ani. De asemenea, mă așeza pe o motocicleta și mă învârtea în spatele Casei Scânteii ore întregi, până se termina benzina”, declara Dan Alexandrescu în 2000 pentru revista Capital.

Tatăl celebrului comentator a fost unul dintre fondatorii școlii de șoferi și motocicliști amatori din București.

„Miki” Alexandrescu, celebru în presa internațională

„Miki” Alexandrescu a avut colaborări cu diverse publicații celebre din străinătate. A fost corespondent pentru România al ziarelor ”Autosport” din Anglia, ”L’Equipe” din Franța și ”Autosprint” din Italia. Apoi a fondat revista italiană ”Rombo” în anul 1981.

„A murit Miki Alexandrescu. Fostul comentator al curselor de Formula 1 avea 65 de ani și a făcut infarct în timpul unui meci de tenis jucat cu fiul său. #RIP”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Eurosport România, post de televiziune la care Alexandrescu a lucrat mai mulţi ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: