Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman a ajuns de urgenţă la spital. Mesajul tulburător al fiicei sale, Oana: „Doamne ajută”

Mioara Roman a ajuns de urgenţă la spital. Mesajul tulburător al fiicei sale, Oana: „Doamne ajută”

oana roman

Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, traversează o perioadă tare grea din cauza problemelor de sănătate. Fosta soție a lui Petre Roman a ajuns de urgenţă la spital.

Vestea vine chiar de la fiica sa cea mică, Oana, care a transmis un mesaj îngrijorător despre Mioara Roman.

Mioara Roman, probleme grave de sănătate

Oana Roman a transmis pe InstaStory sâmbătă seară, fără a da foarte multe detalii, că mama ei se află iar la spital. Aceasta se roagă pentru sănătatea celei care i-a dat viață, semn că situația pare să fie una destul de gravă. „Mama e la spital. Nu am putere să fiu cu voi aici. Doamne ajută să fie bine”, a scris Oana Roman, pe pagina personală de Instagram.

Sâmbătă, 6 august, Oana Roman a cerut ajutorul pe un grup dedicat femeilor. Ea căuta un guler cervical pentru Mioara Roman. „Bună ziua. Am o urgență și o mare rugăminte. Am nevoie azi pentru mama de un guler cervical ca cel din poza. Măsura M. Am sunat la toate farmaciile deschise azi și nu am găsit. Poate o minune va face sa găsesc aici. În București sau Ilfov. Va mulțumesc”, a fost mesajul ei, potrivit libertatea.ro.

Mioara Roman, internată în spital

La începutul lunii mai, Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, a fost spitalizată, după ce s-a simțit extrem de rău. Tot atunci, Oana a fost cea care a dat vestea tristă pe rețelele de socializare. Se pare că Mioarei Roman i se reactivase o infecţie la rinichi. Aceasta a fost diagnosticată cu un Parkinson agresiv și are mâna dreaptă, la acest moment, total paralizată și imobilă. A suferit, între timp, și mai multe accidente vasculare mici.

Oana Roman este cea care are mereu grijă de mama sa și a decis recent să ducă la un azil de lux, unde primește cele mai bune îngrijiri. Vedeta o vizitează foarte des și ea este cea care merge cu ea de fiecare dată la spital.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: