Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu se întoarce la Rapid! Daniel Pancu a confirmat

Mircea Lucescu se întoarce la Rapid! Daniel Pancu a confirmat

Mircea Lucescu se întoarce la Rapid

Mircea Lucescu se întoarce la Rapid. Știrea a fost confirmată și de Daniel Pancu.

Mircea Lucescu a decis să accepte oferta și să se întoarcă la Rapid. Primarul, Daniel Tudorache a spus că luni va avea o întâlnire cu tehnicianul pentru a stabili toate detaliile. Acest lucru a fost confirmat și de antrenorul Rapidului, Daniel Pancu.

„I-am anunțat de mult pe jucători că vine Lucescu. Nu e niciun pericol, e un avantaj că vine Nea Mircea. Nea Mircea nu vine antrenor, consilier al meu…e un monument, o somitate. Primarul zice că sunt în obiectiv, contractual doar demis pot fi. Nu am obiective în contract, dacă nu promovez plec eu”, a declarat Daniel Pancu la ProX.

Se pare că Lucescu se va ocupa de toată activitatea clubului, de transferuri și de centrele de copii.

Lucescu a luat campionatul cu Rapid în 1999

Mircea Lucescu în vârsta de 74 de ani i-a mai antrenat pe giuleșteni de două ori. În prioada 1997-1998 și 1999-2000. În acea perioadă Rapid a câștigat campionatul și o Cupă a României. Înainte de a fi antrenorul Rapidului, Il Luce i-a pregătit pe italienii de la Pisa SC. A urmat Brescia Calcio și Reggina AC. În 1998 după ce a plecat de la Rapid s-a reîntors în Italia unde a stat pe banca celor de la Inter Milano. În sezonul 2000-2001 a preluat pe Galatasaray, cu care a cucerit Supercupa Europei. Este considerat unul dintre cei mai valoroși tehnicieni din istoria fotbalului românesc, deținând recordul jocurilor conduse pe banca echipei naționale, 59. Ca antrenor, a obținut titluri și în campionatul Turciei cu Galatasaray în 2001-2002 și cu Beşiktaş în 2002-2003. Din 2003 i-a antrenat pe ucrainienii de la Șahtior Donețk cu care a câștigat campionatul. De asemenea a câștigat și Cupa UEFA în 2009 cu ucrainienii.

Citește și: CFR Cluj s-a împiedicat în lupta pentru titlu! Petrescu, nervos!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: