Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Moldovan, fosta ispită de la Insula Iubirii, va deveni tătic. Iubita lui este însărcinată cu un băiețel

Mircea Moldovan, fosta ispită de la Insula Iubirii, va deveni tătic. Iubita lui este însărcinată cu un băiețel

GALERIE FOTO (3)

Fosta ispită de la emisiunea ”Insula Iubirii”, Mircea Moldovan, va deveni tată în următoarele luni. Mircea Moldovan și iubita lui, Simona, vor fi părinții unui băiețel.

Mircea Moldovan, fosta ispită de la Insula Iubirii, va deveni tătic. Iubita lui este însărcinată cu un băiețel

După doi ani de relație, Mircea Moldovan și iubita lui, Simona, vor deveni părinți. Simona a fost cea care a dat vestea, pe Instagram, fanilor lor. Aceasta este însărcinată în șase luni cu un băiețel, al cărui nume nici ea, dar nici Mircea Moldovan nu l-au dezvăluit, încă.  Pe Instagram, Simona a postat o fotografie cu o ecografie a bebelușului.

ecografie

Simona l-a anunțat pe iubitul ei că este însărcinată printr-un bilețel. Deși acum are parte de fericire, fostul concurent de la Insula Iubirii, a fost și înșelat la un moment dat, într-o relație anterioară, scrie Fanatik.

„Da, am fost înșelat. Mi s-a întâmplat cu prima parteneră din Italia, nu aveam timp pentru ea, eram concentrat pe muncă, când femeia vede că poate, încearcă și mai mult. Dezamăgirea a fost că a încercat cu unul care era net inferior mie. Aveam vreo 7, 8 luni. În Italia dacă ajungi la ea acasă e deja foarte serioasă treaba.

Mi-a zis cineva că a fost la bar cu cineva, mi-a trimis o fotografie cu ei de mână, eu eram la muncă. Mi-a zis că nu are ce să facă, că eu eram la muncă. Fata avea nevoie să iasă.E o perioadă, un episod, treci peste. Pot să am în continuare încredere în femei. Nu pot să am acum o relație stabilă, nu mă simt pregătit, când voi face asta îmi voi face o familie, va fi ceva serios”, a spus Mircea Moldovan la Insula Iubirii.

Mircea Moldovan a muncit ani mulți în Italia

În Italia, Mircea Moldovan a avut mai multe job-uri, iar la un moment dat a ajuns model. Avea visuri mărețe, dar a trebuit să revină în țară, după ce mama lui a suferit un accident.

”Îmi plăcea munca pe care o desfăşuram, dar visam să am o sală de sport a mea. Din salariu ar fi fost imposibil. Mi-am propus să lucrez cinci ani în Italia şi cu banii strânşi să îmi deschid un club de karate, unde să antrenez. Am lucrat orice în acel post de muncă, de la cantina de vinuri, la sala de nunţi, ospătar, grădinar, tot până la 18 ore pe zi. E adevărat că ajunsesem să câştig de patru ori mai mult decât în România.Însă, după un an şi jumătate, mama mea a avut un accident şi am plecat rapid în România să o ajut. Am cheltuit toate economiile pentru operaţii şi pentru recuperarea după accident. Mama, cele două surori şi tata sunt cele mai importante persoane pentru mine”, povestea Mircea Moldovan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: