Redactia.ro
Home » Sport » Mirel Rădoi a făcut strategia pentru meciul cu Austria

Mirel Rădoi a făcut strategia pentru meciul cu Austria

Nationala Romaniei, Austria, Mirel Rădoi

Tricolorii joacă în acestă seară cu Austria în faza grupelor Ligii Națiunilor. Elevii lui Mirel Rădoi încearcă să spele rușinea din meciurile cu Islanda și Norvegia.

România a pierdut ultimele două meciuri cu Islanda și Norvegia. Astăzi, de la 21.45, trupa lui Mirel Rădoi va întâlni Austria. De partea cealaltă, austriecii au un moral foarte bun, după ce au câștigat două partide. 2-1 cu Grecia, într-un joc amical, și 1-0 cu Irlanda de Nord, în etapa a treia a grupei 1, Liga B din Liga Națiunilor. În plus sunt pe primul loc în grupă la egalitate cu Norvegia, ambele având 6 puncte. România este pe poziția a treia cu două puncte mai puțin. Totuși, în tur, tricolorii au câștigat la Klagenfurt, scor 3-2, ceea ce ne dă speranțe pentru întâlnirea de astăzi. Rădoi nu se poate baza pe Sergiu Hanca și Dragoș Grigore, accidentați.

Rădoi, criticat după ultimele meciuri

După partidele pierdute au fost mai multe voci care l-au criticat pe selecționer.

„Îmi reproșez că nu am fost în stare sa capacitez jucătorii pentru miza partidei cu Islanda. Acolo ni s-a rupt firul, nu au stiut cum sa gestioneze necalificarea și noi nu am stiut cum să-i facem să înțeleagă. Nu vad o resemnare, vad o lipsa de reactie. Cred ca maine seara, baietii vor avea o alta reactie. E clar că în Islanda am dărâmat tot ce am construit în primele două partide, cu Irlanda de Nord și Austria. Asta e filozifia noastră, strategia noastră. Am vorbit de la început cu conducerea Federației. Nu mi-as dori sa sacrific spectacolul de dragul rezultatlui. Jucătorii de la U21 vor trebui să facă pasul. Va trebui să venim cu ceva nou, iar echipa natională va arăta mai bine din puncte de vedere al jocului”, a declarat Rădoi.


România – Austria, echipele probabile

România: Tătărușanu – Manea, Burcă, Toșca, Camora – Stanciu, Cicâldău, Marin – Deac, Alibec, Maxim
Austria: Pervan – Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba – Trimmel, Ilsanker, Baumgartlinger, Baumgartner – Schlager, Gregoritsch

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: