Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida, încântată de talia ei de viespe: ”Cureaua asta mi-e chiar largă”

Mirela Vaida, încântată de talia ei de viespe: ”Cureaua asta mi-e chiar largă”

Cum arată mama Mirelei Vaida

Mirela Vaida, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, este tare mândră de silueta ei, în special de talia sa de viespe. Ea nu ezită să împărtășească acest lucru și cu fanii, pe rețelele de socializare.

Mirela Vaida, încântată de talia ei de viespe

Deși are trei copii, Mirela Vaida are o siluetă impecabilă. Frumoasa prezentatoare de la Acces Direct este încântată și ea de cum arată, în ultima vreme, mai ales de talia ei, informează Spynews. Chiar înainte de a intra în platoul Acces Direct, Mirela Vaida s-a filmat în timp ce proba o rochie și a constatat că o curea este largă pentru talia sa.

”Doamne, ce am slăbit! Bine, n-ai zice, dar chiar am slăbit. Cureaua asta mi-e chiar largă, ba chiar este și suprapusă de vreo două ori. Ce doamnă sunt!”, a spus Mirela Vaida pe Instagram.

Colaj foto cu Mirela Vaida, îmbrăcată în rochie portocalie, dar și galbenă

Foto: Spynews

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

Înainte de a deveni mamă a trei copii, Mirela Vaida a pierdut două sarcini. Acestea s-au produs din cauza stresului, a dat de înțeles prezentatoarea Acces Direct.

”Eu mi-am dorit foarte mult copii şi, într-adevăr, primele două sarcini au fost pierdute, însă partea bună este că, atunci când pierzi o sarcină, înseamnă că poți să rămâi însărcinată. Femeile trebuie să înțeleagă că astăzi, din cauza stresului şi a modului de viață, din cauza poluării şi a ceea ce mâncăm, ne luptăm cu o afecțiune numită infertilitate”,  a declarat Mirela Vaida într-un interviu.

Mirela Vaida, din nou mama? "Cu izolarea asta in casa, fac gemeni" - WOWBiz

De asemenea, Mirela Vaida crede despre cele două sarcini pierdute că au legătură cu destinul. Cât despre cei trei copii, Mirela Vaida spune că i-a născut pe toți pe cale naturală și că i-a alăptat până la șase luni. Deși nu i-a fost ușor, Mirela Vaida pune totul în seama lui Dumnezeu.

”Dumnezeu ştie foarte bine ce să ne dea şi poate că acele două pierderi de sarcină pentru mine au fost nişte pregătiri. Pentru că mi-am dat seama cât de mult îmi doresc copii şi că, după ce i-am avut pe primul şi pe al doilea, nu m-am gândit o secundă că nu mi l-aş dori pe al treilea. Devin şi mai mari dragostea pentru copii şi dorința de a avea o casă plină după ce tu nu poți să duci două sarcini. Corpul selectează natural ce e sănătos pentru tine şi ce nu. Dacă trupul meu a respins două sarcini, înseamnă că ele nu erau bune. Şi atunci am primit acest lucru aşa, am fost şi mi-am făcut nişte controale mai amănunțite, mi-am dat seama că nu e nicio problemă la mine şi că a fost doar destinul. M-am dus cu credință înainte, am trecut peste asta şi iată dovada, am născut 3 copii în 4 ani, toți pe cale naturală, alăptați exclusiv până la 6 luni. Nu a fost uşor, dar este ceea ce eu mi-am dorit foarte mult şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face la fel”, a mai spus Mirela Vaida într-un interviu.

Pe Mirela Vaida o ştie toată lumea, dar cine este soţul ei? Alexandru urăşte celebritatea

Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru Vaida de zece ani și au împreună trei copii: doi băieți și o fată.

Mirela Vaida şi soţul ei au împlinit 11 ani de căsnicie. Ce cadou a primit vedeta: "A plecat în oraş şi a venit cu..."

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: