Redactia.ro
Home » Monden » Misha, fosta lui Connect-R, enervată la culme. Și-a comandat ceva, dar s-a trezit cu o surpriză. Vedeta a răbufnit FOTO

Misha, fosta lui Connect-R, enervată la culme. Și-a comandat ceva, dar s-a trezit cu o surpriză. Vedeta a răbufnit FOTO

Misha și-a comandat ceva, dar s-a trezit cu o surpriză

Misha, fosta lui Connect-R, enervată la culme. Și-a comandat ceva, dar s-a trezit cu o surpriză, moment în care a răbufnit. Vezi toate detaliile!

Misha și-a comandat ceva, dar s-a trezit cu o surpriză

Cu toții am pățit să facem comenzi online care să nu ne satisfacă. Iată că fosta parteneră de viață a lui Connect-R, Misha, a trecut printr-o astfel de experiență și a răbufnit în urma situației, în mediul online.

Misha a comandat o mască de chiuvetă din mediul online care a dezamăgit-o profund, motiv pentru care și-a atenționat urmăritorii de pe rețelele de socializare să nu comande niciodată fără să cunoască producătorul/furnizorul, deoarece calitatea produsului achiziționat poate dezamăgi profund:

„Ce am comandat şi ce am primit, de la MOBARTA! Nici o legătură ! Mobila e pătată, galbena, butonii alte culori, unii mai sus alții mai jos, uşile nu se închid! Nu comandați niciodată! Va luați cea mai mare ţeapa!”, a scris vedeta pe pagina personală de Instagram.

De ce mai locuiește Connect-R cu fosta soție

Cu toate că și-au separat destinele, Connect-R și Misha locuiesc în aceeași casă. Cei doi au hotărât că această alegere este cea mai potrivită pentru mediul în care va fi crescută fiica lor Maya care se confruntă cu o boală autoimună și necesită atenția ambilor părinți.

Artistul explică în noua sa piesă faptul că fiica lui are nevoie de dragoste și că vrea să se asigure că o va primi constant. Astfel, vedeta îi este alături fiicei lui, indiferent dacă el și Misha nu mai formează un cuplu:

„Daca mai poti schimba ceva in casnicia ta o poti face chiar acum ! Daca ai incercat tot , incearca sa nu divortezi si de copil ! El vede diferit lucrurile ! Acasa , nu e un camin , nici cladire , nici bucurie nici extaz ! Acasa inseamna pace , inseamna o constiinta impacata ! Esti soț, soție , esti parinte , esti copil , dar mai presus de toate esti Dragoste , iar copilul tau are nevoie de ea ! De despartit nu v ati despartit voi doi , ci egourile voastre ! Nu fi un ego si fata de copilul tau !

Pavel : 13 Acum dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea”, explică Connect-R pe Facebook, promovându-și noua piesă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: