Redactia.ro
Home » Știri » Momente cumplite pentru o mamă din Neamț! Fiul ei a încercat de şase ori s-o înece în fântână

Momente cumplite pentru o mamă din Neamț! Fiul ei a încercat de şase ori s-o înece în fântână

GALERIE FOTO (2)

O mamă din județul Neamț trece printr-un coșmar! Propriul ei fiu a încercat de şase ori să o arunce în fântână, după ce a legat-o la gură ca să nu ţipe şi a bătut-o groaznic în repetate rânduri.

Momente cumplite pentru o mamă din Neamț! Fiul ei a încercat de şase ori s-o înece în fântână

Femeia este terorizată de fiul ei, în vârstă de 53 de ani, care a încercat de şase ori să o arunce în fântână. Potrivit declarațiilor acesteia, furia bărbatului a pornit pe fondul consumului de alcool, însă are la bază mai multe discuții în contradictoriu cu mama lui cu privire la locuința în care stau aceștia.

Se pare că, inițial, femeia în vârstă de de 81 de ani și-a sfătuit fiul să construiască o locuință pe un teren pe care ea îl deține în comuna Borleşti, Neamț, încă fiul acesteia nu a fost deloc de acord cu acest lucru, nedorind să plece din casa părintească.

Pe 23 mai 2021, bătrâna a reluat discuţia, însă bărbatului nu i-au fost pe plac reproşurile și fiind în stare de ebrietate, și-a împins mama pe scări, iar pentru că aceasta ţipa a legat-o la gură cu o cârpă, după care a exercitat violenţe cu pumnii şi piciorele, provocându-i leziuni la cap, torace şi membre.

Bărbatul a încercat să-și înece mama în fântână

Actele de violență și momentele de furie ale bărbatului nu s-au oprit aici! Fiind iritat de faptul că victima îi spusese că îl va da afară din locuinţă, a apucat-o pe bătrână de păr şi a târât-o aproximativ 50 de metri, până la fântâna din grădina gospodăriei.

Anchetatorii susțin că au fost şase astfel de încercări, iar la un moment dat, când Gheorghe Lupan plecase iar până în curte, femeia a reuşit să se târască mai departe de locul unde i se pregătea moartea, prinzându-se de trunchiul unui pom. Acolo a găsit-o celălalt fiu, care a cerut ajutor la numărul unic de urgenţă 112. Forţele de ordine au ajuns rapid la locul indicat de apelant, iar victima a fost trasportată la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale de specialitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: