Redactia.ro
Home » Știri » Momentul emoționant în care un soldat rus primește mâncare de la ucraineni. Tânărul a izbucnit în lacrimi: “Plânge pentru că nu e războiul său, ci a lui Putin”

Momentul emoționant în care un soldat rus primește mâncare de la ucraineni. Tânărul a izbucnit în lacrimi: “Plânge pentru că nu e războiul său, ci a lui Putin”

Momentul emoționant în care un soldat rus primește mâncare de la ucraineni

Momentul emoționant în care un soldat rus primește mâncare de la ucraineni. Un militar rus care s-ar fi predat ucrainenilor a izbucnit în plâns după ce aceștia i-au dat voie să vorbească cu familia sa. De asemenea, tânărul a primit ceai cald și mâncare. Reacția soldatului rus este de-a dreptul emoționantă.

Momentul emoționant în care un soldat rus primește mâncare de la ucraineni. Tânărul a izbucnit în lacrimi: “Plânge pentru că nu e războiul său, ci a lui Putin”

Rusia a invadat Ucraina joi, 24 februarie, iar de atunci, soldații rușii și cei ucraineni se luptă până la moarte. În cele șapte zile de la începerea războiului au murit mii de soldați ruși și ucraineni, dar și sute de civili ucraineni. Recent, un clip video cu un soldat rus capturat de ucraineni a devenit viral pe Internet.

În imagini se vede cum tânărul soldat primește din partea militarilor ucraineni. Soldatul primește ceai cald și mușcă cu poftă din mâncarea pe care civilii din jurul său i-au adus-o. Soldatul rus a izbucnit în lacrimi în momentul în care i s-a dat voie să vorbească cu familia sa pe video-chat. Imaginile sunt de-a dreptul emoționante. „Plânge pentru că nu e războiul său, ci al lui Putin”, e descrierea care însoțește înregistrarea.

În ultimele zile au apărut multe clipuri cu soldați ruși capturați de ucraineni. Aceștia susțin că li s-a spus că vor participa la niște exerciții militare. Odată ajunși la graniță, aceștia au fost bătuți pentru a semna un alt contract și sunt trimiși ca invadatori într-un război pe care nu vor să înceapă. Mulți dintre soldații ruși nu au putut lua legătura cu familiile lor și o asociație a mamelor din Rusia a anunțat că numeroase femei nu știu în ce situație sunt copiii lor. De cealaltă parte, în Rusia au loc numeroase proteste, iar oamenii susțin că nu e războiul lor. Peste 6.000 de manifestanți au fost arestați la Moscova.

Aproape 6.000 de soldați ruși au fost uciși

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus miercuri că aproape 6.000 de soldați ruși au fost uciși în primele șase zile ale invaziei ruse. De asemenea, liderul ucrainean a spus că puterea de la Kremlin nu va putea să-I cucerească țara cu bombe și atacuri aeriene. Referindu-se la atacul rus asupra Complexului memorial al Holocaustului de la Baby Yar, locul unde trupele germane de ocupație au masacrat evrei, Zelenski a că acest lucru demonstrează faptul că mulți dintre ruși nu știu absolut nimic despre Kiev. „Acest atac demonstrează că pentru mulţi oameni din Rusia Kievul nostru este total străin. Ei nu ştiu absolut nimic despre Kiev, despre istoria noastră. Însă ei au cu toţii ordinul de a ne distruge istoria, de a ne distruge ţara, de a ne distruge pe noi toţi”, a spus Zelenski într-un mesaj video, relatează Reuters.

Din păcate, rușii nu crede în lacrimile tuturor celor implicați în acest război și continua să atace pământul ucrainean. Este a șaptea zi de război, iar trupele ruse contiună să distrugă Ucraina și să ucidă civili. În momentul de față se dau lupte disperate în capitala Kiev împotriva armatei lui Vladimir Zelenski.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: