Redactia.ro
Home » TV » Monica Anghel, mesaj înduioșător pentru fiul ei

Monica Anghel, mesaj înduioșător pentru fiul ei

GALERIE FOTO (2) Monica Anghel, mesaj înduioșător pentru fiul ei

Monica Anghel a transmis un mesaj înduioșător pentru fiul ei. Cântăreața este căsătorită cu Marian Caraivan, îmnpreună cu care are un băiețel, Aviv. Monica Anghel are o relație cu totul specială cu băiețelul ei. În mediul online, binecunoscuta cântăreața a făcut publică o imagine cu fiul ei, însoțită de un mesaj plin de iubire.

„Da, el este bucuria mea, sensul vieții mele, pentru el trăiesc, pentru el merg mai departe, el primește cu inocență și bucurie toată dragostea, pasiunea și dăruirea mea, pentru el îi mulțumesc bunului Dumnezeu că îl am, că este sănătos și că ne putem juca împreună, putem să râdem, ne cunoaștem privirile unul altuia, ne suntem complici, El este bărbățelul vieții mele!”, a scris Monica Anghel.

Monica Anghel și-a schimbat mult look-ul în ultima vreme. După ce a slăbit 30 de kilograme, continuă seria schimbărilor și își uimește din nou fanii. Artista s-a lăsat pe mâna fostului soț, pentru o intervenție la față. Vedeta este în relații bune cu Andrei Carantino, dar și cu actuala lui nevastă, Ingrid, ambii fiind medici esteticieni.

Monica Anghel a apelat la fostul soț pentru intervenția de injectare cu botox în frunte.

„Am făcut-o și pe asta! Toată lumea din jurul meu m-a zăpăcit că stau încruntată și copilul mă întreba mereu dacă sunt supărată pe el. Așa că am fost la fostul meu soț și la actuala lui soție, Andrei și Ingrid Carantino, și am făcut și asta. Dar e super natural și încă pot să mă încrunt, dar nu atât de tare. Acum fără glumă, dar am mare încredere în ei. Sunt foarte OK și mega profi. Am prietene pe care le-am trimis la ei și nici nu zici că și-au făcut ceva. Arată mult mai senine”, a explicat Monica Anghel.

Deși au divorțat în urmă cu 13 ani, după 11 ani de mariaj, pentru că amândoi aveau profesii solicitante și nu se mai înțelegeau, Monica Anghel și medicul Andrei Carandino par să fie în prezent foarte buni prieteni.

Monica Anghel  este  cântăreață, prezentatoare de radio și actriță. Ea a câștigat Festivalul Internațional „Cerbul de aur”, ediția 1996 și a participat, ca reprezentantă a României, la concursul Eurovision (ediția din 2002, împreună cu Marcel Pavel). Este cunoscută după ce o perioadă îndelungată a activat în grupul de umor „Divertis”.

De asemenea este de adăugat că a cochetat cu industria de film animat, dublând o singură voce caracteristică:

Dublaj la seria Hercule, în rolul muzei Thalia, și tot în anul 2003, a avut același rol, cântând partiturile muzei, în filmul Hercule, vocea în original aparținându-i lui Roz Ryan.
Monica Anghel a colaborat cu Aurelian Temișan piesa „Încrederea” compozitor și textier Dragos Docan, piesa apărând atât pe albumul propriu al artistei editat de Roton în 1996 cât și pe albumul Best Of Dragoș Docan „Vai, ce bună-i fata asta!” .

Monica Anghel a cântat în duet cu actorul Ștefan Iordache. Dan Iagnov le-a compus trei cântece care apar pe discul „Magazinul meu de vise” înregistrat la casa de discuri Roton în anul 2007. Aceste trei cântece sunt: „Mai mult decât oricând”, „Viața noastră este un tangou” și „Nu te întreb”. Pentru Monica Anghel și Gabriel Cotabiță, Dan Iagnov a compus duetul „Continent pierdut”, melodie care este inclusă pe CD-ul „Best of Dan Iagnov”, editat în anul 2006 la casa de discuri OVO MUSIC.

Citește și: Andreea Bălan, o soție fericită. Din ce face bani soțul ei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: