Redactia.ro
Home » Știri » Monica Pop, revoltată față de creșterea prețurilor la mâncare și medicamente: „Banii nu au empatie”

Monica Pop, revoltată față de creșterea prețurilor la mâncare și medicamente: „Banii nu au empatie”

Monica Pop revoltată de prețuri

Medicul Monica Pop este revoltată că pe toată perioada stării de urgență, dar și acum, în starea de alertă toate prețurile au crescut, inclusiv la medicamente.

Monica Pop, înfuriată de creșterea prețurilor la alimente și medicamente

Specialista spune că prețurile au crescut, chiar dacă toate lanțurile de magazine știau că veniturile românilor au scăzut, iar unii dintre ei chiar au rămas fără locuri de muncă. Totodată, medicul oftalmolog a precizat că magazinele au avut vânzări foarte mari, mai ales în condițiile în care, dintre toate afacerile, supermarketurile au rămas deschise pe toată perioada pandemiei, iar românii au fost nevoiți să se aprovizioneze, chiar dacă stăteau mai mult în casă.

Din păcate, prețurile au tot crescut!!! În situația în care veniturile, se știe, au scăzut!!! se aude???!!!Am crezut mereu în empatie, în solidaritatea românilor la greu. Ea există, dar cu mari excepții! Magazinele au avut vânzări că niciodată! Cu toate astea, prețurile au tot crescut în loc să rămână pe loc!”, a spus Monica Pop.

Medicamentele s-au scumpit pe perioada stării de urgență, spune Monica Pop

Totodată, Monica Pop s-a arătat înfuriată cu privire la faptul că au crescut și prețurile medicamentelor. De multe ori, medicul a spus că nu este de acord cu măsurile luate de autorități privind închiderea sau transformarea anumitor clinici în centre speciale COVID-19.

Înțeleg că au crescut prețurile și la MEDICAMENTE? Dacă există excepții, le cer scuze! Aș dori mult să am cui! „Banii” nu au nici empatie, nici înțelegere, nimic! S-a văzut! Neomenie…dezinteres… sau ce?”, a încheiat Monica Pop.

Medicul Monica Pop și-a arătat nemulțumirea față de faptul că prețurile nu numai că nu s-au micșorat, ci mai mult au fost mărite. În aceste luni de stare de alertă și de urgență, românii au plătit mai mult pentru aceleași produse, chiar dacă situația financiară pentru unii dintre ei s-a schimbat în rău.

Aș fi vrut să văd măcar un supermarket în care prețurile la alimentele de bazâ să fi scăzut măcar cu 5 bani ! Nu cred că există, în lunile de urgență-alertă! Deși se știa bine că veniturile românilor SCĂZUT !!! Știu toți! Unii chiar și-au pierdut locurile de muncă! Dar nimeni nu a pus această problemă!”, a explicat medicul.

Monica Pop a spus de multe ori că este împotriva măsurilor luate de autorități pe tot parcursul stării de urgență și a susținut că trebuie să fie luate în considerare și persoanele care au alte boli.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: