Redactia.ro
Home » Știri » Motivul uimitor pentru care Ion Țiriac își pilotează singur avioanele la 80 de ani

Motivul uimitor pentru care Ion Țiriac își pilotează singur avioanele la 80 de ani

Ion Țiriac

Ion Țiriac a făcut recent o dezvăluire care a uimit pe mulți. Miliardarul își pilotează singur avioanele, chiar dacă a împlinit 80 de ani. Ba mai mult, este comandantul aeronavelor.  

„Dacă nu am bani de doi piloți, atunci conduc eu. Am condus avionul alaltăieri. Am venit de la Madrid. Eu nu sunt copilot, eu sunt comandant, eu stau în stânga. Sunt avioanele mele, că am mai multe. Omul care nu știe ce valoare are banul înseamnă că nu îl merită”, a spus Ion Țiriac, potrivit gsp.ro.

Omul de afaceri a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia, pe care l-a surprins când a declarat că își pilotează singur propriile avioane.

Ion Ţiriac afirmă că a sărăcit

Ion Ţiriac a declarat în cadrul emisiunii moderată de Ovidiu Ioaniţoaia că a rămas fără bani. „Nu mai am bani! Eu toţi banii i-am donat fundaţiei. Trăiesc bine, extraordinar trăiesc. Mi se plăteşte şi combustibilul la avion şi tot”, a declarat Ţiriac.

În ultima ediție a revistei Forbes, Ion Țiriac are trecută în dreptul său o avere de 1,2 miliarde de dolari, însă fostul tenismen român susține că a donat toți banii.

În 2016, Rise Project a relatat că miliardarul și-ar fi mutat toată averea într-o fundație privată din Panama, informația fiind dezvăluită în contextul scandalului „Panama Papers”, cea mai mare scurgere de informații legată de averile miliardarilor lumii.

Șoc în showbiz! Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini