Redactia.ro
Home » TV » Necropsie Răzvan Ciobanu – ce i-a provocat moartea

Necropsie Răzvan Ciobanu – ce i-a provocat moartea

Necropsie Răzvan Ciobanu – ce a scos la iveală

Update – Rezultatul necropsiei în cazul lui Răzvan Ciobanu a arătat că acesta a murit în urma unei hemoragii interne, testele preliminare indicând şi faptul că designerul vestimentar ar fi consumat droguri, scrie stirileprotv.ro.

Cinci substanțe, posibil halucinogene, au ieșit pozitive la testele rapide făcute de medicii legiști. Anchetatorii nu au precizat care sunt acestea.

Prietenii apropiați spun însă că Răzvan Ciobanu nu mai consuma droguri în ultima perioadă.

Trupul neînsufleţit al creatorului de modă Răzvan Ciobanu, mort într-un cumplit accident rutier în a doua zi de Paşti, se află la morga Cimitirului Central din Constanţa, iar anchetatorii aşteaptă primele rezultate ale necropsiei, scrie adevarul.ro.

Trupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu a fost dus de către medicii legişti la morga Cimitirului Central din Constanţa pentru necropsie. La faţa locului au ajuns mama acestuia şi câteva rude ale creatorului de modă. IPJ Constanţa a anunţat că în urma necropsiei se vor stabili ora şi cauzele decesului creatorului de modă, precum şi dacă Răzvan Ciobanu consumase sau nu alcool ori alte substanţe interzise în momentul producerii accidentului rutier.

Primele imagini cu locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

Necropsie Răzvan Ciobanu – marți se realizează autopsia

Autopsia lui Răzvan Ciobanu este în derulare. Medicii legiști constănțeni studiază fiecare parte a corpului acestuia pentru a stabili cauza exactă a morții sale, după ce creatorul de modă și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în noaptea de duminică spre luni, la intrarea în localitatea Săcele din județul Constanța.

Surse din anturajul specialiștilor spun că, în acest moment al derulării investigațiilor medicale, medicii legiști au depistat că designerul a suferit o puternică hemoragie la cap. Această descoperire medicală va fi coroborată cu alte investigații făcute în timpul autopsiei, pentru a se stabili cauza exactă a morții.

Familia lui Răzvan Ciobanu este distrusă de durere. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan a fost adus la Morga Cimitirului Central din Constanța, în vederea efectuării necropsiei. Morga se deschide la ora 8 și se aștepată ca în cursul dimineții medicii legiști să efectueze autopsia, urmând ca apoi familia să preia trupul fostului creator de modă.

În urma autopsiei, legiștii vor stabili dacă Răzvan Ciobanu a consumat sau nu alcool, ori alte substanțe interzise. „Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, au transmis, luni, polițiștii constănțeni.

Ancheta polițiștilor este în curs de desfășurare și, până nu vor fi date publicității concluziile finale – în urma necropsiei și a expertizei tehnice a mașinii -, în spațiul online sunt vehiculate mai multe ipoteze.

A provocat multă suferință

”Șocant, mult prea devreme, ințeleg mult prea bine tragedia unui suflet de artist, odinește-te in pace, imi pare foarte rău :(”, este unul dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a lui Răzvan Ciobanu.

Pe lângă acesta, mai mult multe altele în care oamenii își exprimă regretul pentru această dispariție fulgerătoare și înconjurată de mister.

Din primele cercetări, autovehiculul în care se afla Răzvan Ciobanu a părăsit partea carosabilă, a parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, a traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.

Urmele şi mijloacele de probă găsite la faţa locului, atât în interiorul, cât şi în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, şoferul se afla singur în autoturismul împrumutat de la o prietenă.

CITEȘTE ȘI

Cine va lua întreaga avere a lui Răzvan Ciobanu și când va avea loc înmormântarea

Răzvan Ciobanu a fost snopit în bătaie de fostul iubit. Marius Lăzărescu este acum devastat de durere

Răzvan Ciobanu și-a presimțit moartea!? Scandalul cu fostul iubit l-a doborât

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: