Redactia.ro
Home » Monden » Nicolae Botgros s-a întors la soție după ce a făcut un copil cu iubita! Ce spune Anișoara Dabija: ”Nu regret”

Nicolae Botgros s-a întors la soție după ce a făcut un copil cu iubita! Ce spune Anișoara Dabija: ”Nu regret”

GALERIE FOTO (2) Nicolae Botgros s-a întors la soție după ce a făcut un copil cu iubita! Ce spune Anișoara Dabija ”Nu regret”

Nicolae Botgros a devenit tată în urmă cu trei ani, însă nu cu soția, cu care are o căsnicie de 49 de ani, ci cu amanta. Cântăreața a vorbit despre copilul pe care îl are cu celebrul dirijor.

Nicolae Botgros s-a întors la soție după ce a făcut un copil cu iubita! Ce spune Anișoara Dabija: ”Nu regret”

Celebrul compozitor și dirijor al Orchestrei Lăutarii Chișinău, Nicolae Botgros, în vârstă de 68 de ani, se află într-un triunghi amoros. Acesta devenit tată în urmă cu trei ani, însă nu cu soția, cu care are o căsnicie de 49 de ani, ci cu amanta. Chiar dacă își iubește enorm fetița, pe micuța Nicoleta, care a împlinit 3 anișori în aprilie, Nicolae Botgros a decis să se întoarcă la soția sa, Lidia.

Cântăreața Anișoara Dabija, în vârstă de 38 de ani, este femeia care i-a dăruit maestrului o fetiță, pe care acesta a și recunoscut-o. Cântăreața a rupt tăcerea și a vorbit, în premieră, despre copilul pe care îl are cu celebrul dirijor de peste Prut.

Nicolae Botgros s-a întors la soție după ce a făcut un copil cu iubita! Ce spune Anișoara Dabija ”Nu regret”

”Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor”, a declarat cântăreața Anișoara Dabija pentru emisiunea „Telemagazin”, a postului Canal 2, din Republica Moldova.

Anișoara Dabija și Nicolae Dabija au păstrat o legătură amicală

Deși maestrul era căsătorit, Nicolae Botgros și Anișoara Dabija au avut o relație amoroasă, din care a rezultat o fetiță, Nicoleta. Nicolae Botgros nu a stat pe gânduri și a recunoscut copilul, în ciuda scandalului mediatic de proporții în care a fost implicat. Maestrul era, la acea vreme, căsătorit cu Lidia, cu care împarte și acum aceeași casă.

”Nicoleta noastră a fost un copil așteptat, un copil dorit. Noi chiar ne-am dorit-o și eu, și tăticul ei. Și nu au fost interese. Datorită Nicoletei am ieșit dintr-un calvar și îi mulțumesc pentru asta. Nicolae Botgros este tăticul cel mai scump și drag, care vine și ne vizitează. Se împacă foarte bine și cu băieții. Ne ajută, pentru că Nicoleta e comoara lui. Orice moft, dacă intră într-un magazin, el cumpără tot pentru Nicoleta. Nimic nu îi lipsește, nici dragostea, nici nimic.

Eu mi-am recunoscut copilul odată ce a apărut pe lume. Acest boboc de fată pe nume Nicoleta, pentru mine este un adevărat dar de la Dumnezeu și nu există nimic de ascuns aici. Nu a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. Nu s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață. Apropo, pe 5 octombrie aniversăm cei 49 de ani de căsnicie, dar despre asta, mai târziu”, a mai povestit Anișoara Dabija.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: