Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry bruneta? Cum arata cantareata acum

Nicole Cherry bruneta? Cum arata cantareata acum

GALERIE FOTO (2)

Cantareata Nicole Cherry trece prin schimbari interesante si asta datorita drumului in moda pe care l-a urmat anul acesta. Frumoasa artista a dorit sa vada cum ii sta bruneta, astfel ca, s-a fotografiat cu o peruca.

Daca in momentul de fata, muzica nu ii mai aduce beneficiile dorite, artista Nicole Cherry se concentreaza mai mult pe linia de haine si brandul pe care le-a lansat in acest an. In plus, cantareata prefera sa se implice in totalitate in creatiile sale, incepand cu alegerea materialelor si terminand defilaea in hainele realizate. In plus, cantareata se reinventeaza de fiecare data, astfelca, peruca bruneta nu face nimic altceva decat sa ii scoata trasaturile frumoase, asa cum se vede in videourile postate pe pagina de Instagram.

Nicole Cherry, probleme de sanatate povestite pe Instagram

Cunoscuta pentru atentia pe care o acorda pielii si ritualurilor de frumusete, Nicole Cherry, in varsta de 21 de ani, a reusit sa isi intristeze fanii, in urma cu ceva vreme. Vedeta a povestit ca intampina niste probleme medicale si anume, pete rosiatice descoperite la nivelul picioarelor. Fanii nu au intarziat sa vina cu diverse comentarii si sa ii transmita artistei ca aceasta ar putea avea alergii de care nu stie. Insa, tot artista a tinut sa isi linisteasca fanii si sa le spuna ca este vorba de cateva piscaturi la nivelul pielii. “Mi-aș dori din suflet să înțeleg de unde am aceste mușcături fix pe piciorul drept, dar nu-mi pot să înțeleg ce doamne iartă-mă!”, spunea intr-un story Nicole Cherry.

Ce planuri de viitor are Nicole Cherry

Daca in afaceri ii merge bine si se bucura de succesul pe care il are cu colectiile de haine. Nu acelasi lucru se poate spune si despre cariera muzicala. Insa artista planuieste sa scoata anul acesta un album si sa revina din nou in atentia radiourilor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: