Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry și Florin Popa s-au logodit. Primele declarații ale viitoarei mirese

Nicole Cherry și Florin Popa s-au logodit. Primele declarații ale viitoarei mirese

Nicole Cherry și Florin Popa s-au logodit. Primele declarații ale viitoarei mirese

Nicole Cherry trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Așteaptă să devină mămică, iar acum iubitul său a făcut un gest mult așteptat. Cu multe emoții, a îngenunchiat în fața partenerei sale și i-a pus întrebarea mult așteptată. Bineînțeles, bucuria a fost pe măsură, iar artista a împărtășit vestea cea bună cu urmăritorii săi din mediul online.

Nicole Cherry și Florin Popa formează un cuplu de 3 ani

La doar 22 de ani, Nicole Cherry dă dovadă că este o tânără foarte responsabilă și hotărâtă. A anunțat anul acesta că va deveni mămică, iar acum, cu câteva săptămâni înainte să-și strângă minunea la piept pentru prima oară, a fost cerută de soție. Florin Popa, iubitul său, i-a pus întrebarea cea mare, iar inelul primit este unul într-adevăr impresionant.

Povestea de dragoste dintre Nicole și Florin a început în urmă cu 3 ani și a evoluat cum nu se poate mai frumos. După doar un an s-au mutat împreună, iar gândurile lor au fost cât se poate de serioase. Cel mai frumos este faptul că iubirea lor s-a născut din prietenie, deoarece cel care le-a făcut cunoștință a fost chiar tatăl cântăreței. Astfel, el le-a binecuvântarea încă din primele clipe, iar cel care avea să fie ginerele său nu l-a dezamăgit.

Cum Florin este mai mare decât iubita sa cu 8 ani, iar maturitatea sa a ajutat-o pe Nicole să evolueze și să devină o femeie sigură pe propriile forțe. Anul acesta, când a aflat că este însărcinată, a trăit cel mai fericit moment din viața sa. Cei doi au ales un mod impresionant de a da vestea cea bună fanilor cântăreței, și anume prin intermediul unui videoclip muzical. La finalul acestuia, artista și-a făcut apariția în umbră, iar din imagini se putea vedea clar că burtica de graviduță este foarte bine conturată.

După ce au spus unei lumi întregi că așteaptă un copil, mulți s-au întrebat când vor deveni în mod oficial soț și soție. Momentul s-a lăsat mult așteptat, mai ales că Nicole Cherry a declarat că prioritatea sa principală este fetița sa, iar restricțiile impuse de situația epidemiologică din țara noastră nu-i permit organizarea unei nunți după cum își dorește.

„M-am visat mai mult mama decât mireasă. Ne dorim o nuntă «normală», de care să ne putem bucura fără restricții. Cel mai probabil se va întâmpla anul viitor, nu vreau să grăbesc lucrurile. Fiind impulsivă și spontană, cred că mă voi duce să probez rochii.”, a declarat artista pentru cancan.ro.

Nicole Cherry s-a logodit seara trecută

Totuși, Florin s-a gândit să îi facă o mare surpriză și să o ceară de soție, într-un moment în care se aștepta cel mai puțin. Cerea în căsătorie a fost una intimă, iar imaginile cu inelul de logodnă au ajuns imediat în mediul online. Probabil încă foarte emoționantă de cele întâmplate, artista nu a spus prea multe, însă a lăsat un mesaj scurt pentru urmăritorii săi din mediul online. Nu au lipsit nici florile, semn că tatăl fetiței sale s-a gândit la toate detaliile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: