Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii în cazul asasinatului de la Arad! Au fost găsite două tipuri de ADN în mașina omului de afaceri ucis

Noi detalii în cazul asasinatului de la Arad! Au fost găsite două tipuri de ADN în mașina omului de afaceri ucis

Noi detalii în cazul asasinatului de la Arad! Au fost găsite două tipuri de ADN în mașina omului de afaceri ucis

Cazul asasinatului de la Arad este departe de a se fi terminat! Cu fiecare zi, anchetatorii află informații importante în rezolvarea cazului. De curând, au fost găsite două tipuri de ADN în mașina omului de afaceri ucis. 

Noi detalii în cazul asasinatului de la Arad! Au fost găsite două tipuri de ADN în mașina omului de afaceri ucis

Apar detalii noi în ancheta asasinatului de acum o săptămână din Arad, când omul de afaceri Ioan Crișan a fost ucis în explozia mașinii sale. Anchetatorii au descoperit două tipuri de ADN pe explozibilul din automobilul omului de afaceri.

Una din mostrele ADN este a victimei, iar anchetatorii încearcă acum să identifice persoana căreia îi aparține cea de-a doua mostră, în condițiile în care aceasta nu figurează în baza de date a poliției, potrivit Digi24.

Pentru a-și da seama ce fel de explozibil a fost folosit, oamenii legii așteaptă și finalizarea expertizei asupra bombei. De asemenea, pentru a-l prinde pe cel care a pus la cale asasinatul, polițiștii colaborează cu anchetatori din alte state europene, deoarece comanda este posibil să fi venit din afara României.

Ioan Crişan a murit sâmbătă, 29 mai, după ce maşina pe care o conducea a explodat. Necropsia a confirmat identitatea omului de afaceri şi arată că acesta a murit la câteva secunde după ce maşina a sărit în aer.

Luni, 31 mai, procurorii Parchetului General au încadrat explozia de la Arad, în care Ioan Crișan și-a pierdut viața, la omor cu premeditare. Anchetatorii iau în calcul varianta în care explozia mașinii omului de afaceri din Arad să fi fost un asasinat la comandă, iar bomba ar fi fost activată de la distanţă.

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad.

Cu cine s-a întâlnit Ioan Crișan înaintea exploziei fatale

Conform ultimelor piste, se pare că afaceristul Ioan Crișan a avut o întâlnire sâmbătă dimineața, înainte de explozie, cu trei prieteni apropiați cu care el obișnuia să-și bea cafeaua zilnic. Astfel că, Ioan Crișan s-a văzut cu administratorul supermarketului în fața căruia a avut loc explozia, ospătarul cafenelei și o cunoștință a lui Crișan, un client care obișnuia să cumpere de la el pește.

Printre martorii cheie s-ar afla, însă, chiar amanta bărbatului, directoarea și contabila firmei lui. De altfel, se pare că în ziua tragediei, acesta plecase chiar de la ea și a mers să bea cafeaua la barul în fața căruia a fost ucis.

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a declarat pentru ziare.com că femeia poate fi un martor cheie în dosar, pentru că anchetatorii pot afla de la ea informații care pot duce la finalizarea anchetei.

”Poate că de la ea au aflat anchetatorii mai multe lucruri pentru că față de ea nu se sfia să vorbească. Poate a auzit că a fost amenințat și probabil a spus și anchetatorilor”, a spus Liviu Chesnoiu.

Mai mult, conform unor informații citate de Antena 3, autoturismul de lux în care omul de afaceri și-a găsit sfârșitul nu era înmatriculat pe numele său, ci al surorii amantei sale. Aceasta este director executiv la firma afaceristului și consilier local la primăria unde este ferma și unde își ținea camioanele folosite pentru transport, inclusiv în afara țării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: