Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară. Artista avea o alcoolemie de peste 2 la mie în momentul tragediei

Noi detalii în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară. Artista avea o alcoolemie de peste 2 la mie în momentul tragediei

Cazul sopranei de la Iasi

Detalii noi ies la iveală în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară din Iași, după ce a ajuns la spital cu multiple fracturi după ce ar alunecat pe scările din casă.

Apropiații artistei sunt de părere că relația cu soțul ei nu era tocmai bună, motiv pentru care cei doi s-ar fi aflat în pragul divorțului.

Soprana Maria Nicoară avea o alcoolemie de cel puțin 2 la mie în momentul accidentului

Conform unor surse judiciare, Maria Nicoară ar fi consumat băuturi alcoolice la părinții ei. S-a presupus acest lucru deoarece testul de alcoolemie a rezultat că artista avea cel puțin 2 la mie în momentul accidentului.

Din cauza alcoolemiei mari, corpul nu se mai poate apăra, să reacţioneze, în sensul să se ţină de ceva, cum ar fi o balustradă. Sau să se apere cu mâinile, în momentul căderii. De asemenea, este posibil să nu fi simţit durere foarte mare imediat după cădere, din cauza alcoolului care i-a amorţit simţurile, iar capacitatea de autoapărare a organismului s-a diminuat considerabil”,a spus un medic legist.

Corpul artistei prezită trei echimoze destul de puternice, în jurul ochilor, la unul dintre umeri și la zona capului unde are o fractură craniană, iar acest lucru ar fi motivul pentru care ochii i s-au învinețit.

Căsnicia soților Nicoară se afla în pragul divorțului

Anchetatorii care se ocupă de cazul sopranei urmează să stabileacă dacă pata de vomă de pe peretele de lângă scări aparține artistei.

Oamenii legii au aflat că soțul artistei, Codrin Nicoară avea o relație extraconjugală cu o femeie apropiată ca vârstă, căsătorită la rândul ei. Cu toate astea, se pare că soprana era la curent și avea de gând să pună capăt căsniciei lor.

Apropiații celor doi susțin că aceasta este o persoană discretă, care nu își afișează viața personală.

În ceea ce privește consumul de alcool, prietenii Mariei Nicoară susțin că aceasta nu consuma băuturi alcoolice, spre deosebire de soțul acesteia, care obișnuia să o consume des.

Dacă bea, se comporta urât cu ea, vorbea urât, o umilea, inclusiv faţă de colegii de pahar pe care îi aducea în casă. Ca să vorbească cu prietenii la telefon, Maria trebuia să se ascundă prin casă de frică, a dezvăluit un apropiat al sopranei.

Artista Maria Nicoară a fost detubată de la aparate, iar medicii susțin că starea sa se ameliorează, în prima săptămâna acesta fiind în comă de gradul 3.

Loading...